Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rares Bogdan, despre criza COVID-19: Spre deosebire de criza din 2008-2009, Romania are sansa banilor europeni

B1 B1,
Rares Bogdan, despre criza COVID-19: Spre deosebire de criza din 2008-2009, Romania are sansa banilor europeni

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat duminica seara in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca este nevoie in contextul crizei provocata de pandemia de COVID-19 de o. continuă pe B1

Rares Bogdan, mesaj pentru Marcel Ciolacu dupa ce acesta a lesinat

Invitatul lui Adrian Ursu, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, a tinut sa ii transmita lui Marcel Ciolacu multa sanatate, dupa evenimentul de astazi in care acesta a lesinat in timpul unei conferinte de presa.

Rares Bogdan: Politistii sunt instruiti sa nu dea amenzi romanilor care fac asta

Rares Bogdan spune ca proprietarii de terenuri sau cei care au case la tara inca nu stiu nici in prezent daca se pot deplasa fara sa ia amenda.

Rares Bogdan: CCR, aparatoarea infractorilor. Trebuie schimbata legea de desemnare a judecatorilor, astfel inca pupincuristii, spagarii si politrucii sa nu mai intre in acest for

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, sustine ca, la fel ca in epoca Dragnea, CCR se dovedeste aparatoare a infractorilor in detrimentul oamenilor cinstiti.

Dupa criza sanitara, cum va arata Uniunea Europeana? INTERVIU cu europarlamentarii Rares Bogdan si Eugen Tomac

Uniunea Europeana se confrunta cu o criza pentru care nu a fost pregatita. in prima faza, tarile membre au cautat solutii individuale de raspuns. Acum vedem un elan al institutiilor europene, care ofera din ce in ce mai multe instrumente colective de actiune. Ce va urma dupa acest efort de solidaritate?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2466 seconds )