Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raspunsul BNR la cererea de conversie a creditelor din franci in lei

România Liberă România Liberă,
Raspunsul BNR la cererea de conversie a creditelor din franci in lei

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, sustine ca solicitarea publica de conversie a creditelor din valuta in lei este o fantezie deoarece cadrul legal al BNR nu poate fi extins. continuă pe România Liberă

Aproape 1000 de persoane protesteaza in Capitala pentru conversia creditelor din franci elvetieni in lei

Grupul clientilor cu credite in CHF cere conversia in lei a creditelor in valuta ------------ * Organizator: Asteptam sa ni se alature cat mai multe persoane din tara / Nu ne oprim aici * Protestatari: Jos Isarescu!, Jos Mafia!, Conversia! *ACTUALIZARE 14:10 Numarul protestatarilor care cer conversia creditelor din franci elvetieni in lei a ajuns la aproape 1. 000, acestia scandand ca nu mai achita ratele la banci pana nu se gasesc solutii corecte astfel incat sa-si permita sa plateasca in continuare datoria, nu sa ajunga in situatia de a ramane fara case. ---------------- Mitingul, organizat de Grupul Clientilor cu Credite in CHF cu circa 16. 000 de membri) pe reteaua de socializare Facebook, a reunit romani din multe zone ale tarii, care au venit impreuna cu familia, copiii si prietenii, de la Bacau, Braila, Constanta, Cluj, Sfantu Gheorghe, Harghita, Tulcea, Baia Mare, Slatina, Pitesti, Timisoara, Oradea, Iasi, Turda sau Galati.

Aproape 1000 de persoane au protestat in Capitala pentru conversia creditelor din franci elvetieni in lei

Grupul clientilor cu credite in CHF cere conversia in lei a creditelor in valuta ------------ *ACTUALIZARE 16:41 Piperea: Bancile nu negociaza individual cu clientii, trebuie sa formati grupuri mari! Avocatul Gheorghe Piperea le-a transmis celor cu credite in franci elvetieni, la mitingul din Piata Constitutiei, ca bancile nu negociaza conditiile creditelor ca solutii individuale, in ciuda declaratiilor bancherilor, si i-a indemnat sa constituie grupuri de 200-300 persoane pentru a negocia, transmite Mediafax. * Organizator: Asteptam sa ni se alature cat mai multe persoane din tara / Nu ne oprim aici * Protestatari: Jos Isarescu!, Jos Mafia!, Conversia! ---------------- Mitingul, organizat de Grupul Clientilor cu Credite in CHF cu circa 16. 000 de membri) pe reteaua de socializare Facebook, a reunit romani din multe zone ale tarii, care au venit impreuna cu familia, copiii si prietenii, de la Bacau, Braila, Constanta, Cluj, Sfantu Gheorghe, Harghita, Tulcea, Baia Mare, Slatina, Pitesti, Timisoara, Oradea, Iasi, Turda sau Galati.

Miting: 600 de persoane protesteaza in Piata Constitutiei pentru conversia creditelor din franci elvetieni in lei

Grupul clientilor cu credite in CHF cere conversia in lei a creditelor in valuta *ACTUALIZARE 12:53 Circa 600 de persoane cu credite in franci elvetieni s-au adunat in Piata Constitutiei astazi la ora 12, solicitand autoritatilor sa intervina de urgenta in criza generata de aprecierea francului, astfel incat bancile sa converteasca in lei creditele in valuta, la cursul istoric plus maxim 20%, transmite Mediafax. Mitingul, organizat de Grupul Clientilor cu Credite in CHF cu circa 16. 000 de membri) pe reteaua de socializare Facebook, a reunit romani din multe zone ale tarii, care au venit impreuna cu familia, copiii si prietenii, de la Bacau, Braila, Constanta, Cluj, Sfantu Gheorghe, Harghita, Tulcea, Baia Mare, Slatina, Pitesti, Timisoara, Oradea, Iasi, Turda sau Galati.

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR: Am avertizat asupra creditelor in franci elvetieni (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a declarat, vineri, pentru B1 TV, ca Banca Nationala a avertizat in urma cu mai multi ani asupra creditelor in franci elvetieni. A fost un salt spectaculos al .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )