Libnet.ro
UNICEF

17:16

Raspunsul sistemului imunitar la reinfectarea cu coronavirus este mai rapid, mai puternic si ar putea dura ani de zile (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Raspunsul sistemului imunitar la reinfectarea cu coronavirus este mai rapid, mai puternic si ar putea dura ani de zile (studiu)

Cercetatori americani au descoperit cele mai puternice indicii de pana acum ca oamenii care s-au vindecat de Covid ar putea avea o aparare mai rapida si mai eficienta in fata coronavirusului, daca se reinfecteaza, potrivit The Guardian. continuă pe Hotnews

Romania, tara din UE care isi cheltuie cel mai rapid veniturile dintr-un an. Alte state mai au bani si pentru anul urmator

Imagineaza-ti ca mai ai 10 zile pana la salariu si tu deja ai ramas fara bani. Acesta este si cazul statului roman, care si-a cheltuit veniturile planificate pe anul 2019 inca din luna octombrie. Romania este tara din UE care si-a epuizat cel mai rapid veniturile, anul trecut, in timp ce alte state, precum Danemarca sau Bulgaria, au ramas cu excedent si pentru primele luni din 2020.

Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi. Este mai puternic decat penicilina

Penicilina este un antibiotic extrem de cunoscut pentru tratarea blilor, precum cancerul. Acest antibiotic foarte puternic se dovedeste a fi, cu toate acestea, mai slab decat siropul de usturoi, un remediu natural care este de zece ori mai puternic decat penicilina. Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi De altfel, siropul .

Piata auto la zece luni: Masinile noi sunt la -28%, la second-hand declinul este mai redus

Octombrie a fost a doua cea mai buna luna din an pentru masinile noi, totalul fiind de trei ori peste luna de minim, aprilie, cand piata era afectata de restrictiile de deplasare. La masini second-hand, octombrie nu a fost o luna rea, cu peste 37. 000 de masini, cel mai bun rezultat lunar din acest an in care doar februarie depasise 37. 000 de masini inmatriculate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )