Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2020, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64,5%

Antena3 Antena3,
Rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2020, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64,5%

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca rata de promovare in prima sesiune a Bacalaureatului, dupa solutionarea contestatiilor din etapa speciala, este de 64,5%. continuă pe Antena3

BAC 2020 Rata finala de promovare in prima sesiune de Bacalaureat - 64,5%

Rata finala de promovare in prima sesiune a examenului de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor din etapa speciala, este de 64,5%, informeaza Ministerul Educatiei.

Bacalaureat 2020: A doua sesiune incepe in 24 august Calendarul examenului

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2020 se va desfasura intre 24 august si 5 septembrie. Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului national a fost aprobat joi prin ordin al ministrului Educatiei.

MINISTERUL EDUCATIEI: 64,5% - rata finala de promovare in prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Rata finala de promovare in prima sesiune a examenului de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor din etapa speciala, este de 64,5%, a informat, astazi, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC).

Rezultate finale Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Lista notelor la Bac, dupa rezolvarea contestatiilor, afisata de Edu.ro

Duminica, 12 iulie,au fost publicate pe bacalaureat. edu. ro rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat sesiunea spciala. Amintim ca la a ceasta sesiune din iulie au participat doar absolventii clasei.

Rezultate Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Lista notelor la Bac, pe judete, afisata de Edu.ro

In premiera, in acest an, absolventii clasei a XII-a, au putut sustine examenul de Bacalaureat in cadrul unei sesiuni speciale organizata in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, elevii care din motive.

Bacalaureat 2020: a doua extragere, la finalul lunii august

Absolventii de liceu, care din diferite motive nu au promovat examenul de Bacalaureat - cei mai multi deoarece nu s-au pregati - au o noua sansa, in august, sa obtina mult dorita diploma.

Rata modesta de promovare la bacalaureat: 64,5 la suta

Rata finala de promovare in prima sesiune a examenului de Bacalaureat din anul 2020 este de 64,5 la .

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la limba si literatura materna

Ultima zi de examene in cadrul sesiunii speciale a Bacalaureatului este dedicata Limbii si literaturii materne. Statul roman permite sustinereaexamenuluila opt limbi materne: maghiara, germana,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )