Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raul Dambovita din Capitala, secat si curatat in zona Unirii

Adevărul Adevărul,
Raul Dambovita din Capitala, secat si curatat in zona Unirii

Raul Dambovita va fi decolmatat in zona Unirii din Bucuresti, lucrarile urmand sa inceapa din 8 ianuarie si sa dureze zece zile. Decizia a fost anuntata de Administratia Nationala Apele Romane, ca masura de prevenire a pericolului in cazul unui debit mare de apa. continuă pe Adevărul

Firea, solutii noi pentru decongestionarea traficului din Capitala (VIDEO)

Inceput de an in forta la Primaria Capitalei. Edilul General Gabriela Firea a organizat un comandament in care a anuntat noi masuri pentru decongestionarea traficului din capitala. in acest.

Firea, SOLUTII NOI pentru decongestionarea traficului din Capitala (VIDEO)

Inceput de an in forta la Primaria Capitalei. Edilul General Gabriela Firea a organizat un comandament in care a anuntat noi masuri pentru decongestionarea traficului din capitala. in acest.

Cazul copiilor agresati sexual din Capitala, preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti

Cazul celor doi copii agresati sexual de un barbat in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Capitala a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Ministerul Sanatatii va dota spitalele judetene si din Capitala cu echipamente medicale

Conform Programului de Guvernare, Ministerul Sanatatii va dota cu echipamente medicale de rezonanta magnetica RMN) si computer tomograf CT) spitalele judetene si din Capitala care nu detin aceste echipamente, potrivit unui comunicat al MS.

Accident rutier pe Soseaua Oltenitei din Capitala

Accident rutier pe Soseaua Oltenitei din Capitala. Un tanar de 30 de ani a ajuns la spital dupa ce autoturismul in care se afla s-a ciocnit cu o masina de curatenie stradala. Desi impactul.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, astazi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, joi, fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrica din mai multe zone ale Capitalei si din Ilfov pentru efectuarea de revizii si reparatii. Alimentarea din Capitala va fi.

Doi copii au fost agresati sexual in liftul unui bloc din Capitala, iar politistii il cauta pe agresor

Doi copii de cinci si noua ani au fost agresati sexual, vineri, in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, iar politistii incearca sa-l gaseasca pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )