Libnet.ro
UNICEF

15:15

Razboi intre liberali pe tema Marian Munteanu. Quintus: Orice apreciere neadevarata si jignitoare la adresa lui Duca afecteaza partidul. Tariceanu: PNL nu gaseste ceva mai bun pentru Primarie decat un neolegionar (VIDEO)

B1 B1,
Razboi intre liberali pe tema Marian Munteanu. Quintus: Orice apreciere neadevarata si jignitoare la adresa lui Duca afecteaza partidul. Tariceanu: PNL nu gaseste ceva mai bun pentru Primarie decat un neolegionar (VIDEO)

Scandalul izbucnit saptamana trecuta in PNL dupa desemnarea lui Marian Munteanu pare sa nu se mai termine. Presedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, a declarat ca va reactiona. continuă pe B1

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL.

Cu Marian Munteanu primar, Bucurestiul ar ajunge in iad

Presedintele M10, Monica Macovei, a declarat, sambata, la Alba Iulia, raspunzand unei intrebari, ca Bucurestiul ar ajunge in iad cu Marian Munteanu primar, fiind de parere ca nominalizarea acestuia este un blat intre PNL si PSD, urmand ca bucurestenii sa primeasca retete de la Gabriela Firea, transmite Mediafax.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Cartianu, amintiri cu Marian Munteanu: Inginera din comuna mi-a zis: Cu latosul ala te afisezi in Piata Universitatii? Ti-ai facut de ras parintii si satul!

Jurnalistul Grigore Cartianu a povestit cum s-a transformat Marian Munteanu pentru el din simbolul Universitatii intr-o mare dezamagire. Cartianu spune ca a fost blamat de de catre consatenii sai pentru ca s-a asociat cu Marian Munteanu.

Adriana Saftoiu: Textele lui Marian Munteanu li se par insuficiente colegilor mei. Sunt furioasa!

Prim-vicepresedintele PNL, Adrian Saftoiu, le-a spus fostilor sai colegi din Liga Studentilor ca este furioasa pentru decizia partidului de a-l desemna pe Marian Munteanu candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca liberalii vor mai mult decat niste texte semnate de Munteanu.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu: As aproba o parada gay, daca as fi primar

Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru Primaria Bucuresti a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )