Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis se consulta cu partidele, pe tema securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Legile Big Brother: Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu UNPR si ALDE

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii UNPR, ai ALDE si pe cei ai minoritatilor nationale in vederea consultarilor privind legile Big Brother. Guvernul lucreaza la un pachet de legi privind securitatea cibernetica, terorismul si cartele preplatite. Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa prezinte concluziile consultarilor cu partidele politice.

Pericolul major evitat la limita de Klaus Iohannis. De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat

Presedintele Klaus Iohannis a luat distanta de neinspirata propunere a liberalilor intuind, probabil, dezastrul. Cu un candidat agitand ideile extremei drepte interbelice girat de un presedinte neamt, care credeti ca era urmatorul pas? Parca-i vad deja pe adversarii presedintelui desenandu-l cu o mustacioara sub nas si cu o zvastica pe brat. Cum mai putea Iohannis sa construiasca la Bucuresti un mare institut regional care sa studieze istoria evreilor, proiect anuntat in recenta vizita la Washington?.

Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul candidaturii lui Marian Munteanu: Nu a fost propus, sustinut sau impus de presedinte. Decizia apartine PNL

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza in scandalul generat de candidatura lui Marian Munteanu din partea PNL la Primaria Generala. Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat de presa.

Klaus Iohannis nu stie ca operatiunile Black Cube in Romania sa fi fost autorizate

Presedintele Klaus Iohannis nu detine informatii legate de autorizarea actiunilor angajatilor Black Cube in Romania de vreo institutie a statului, au declarat, pentru News. ro, surse oficiale,.

intalniri intre Klaus Iohannis si PNL privind securitatea nationala. Vasile Blaga: Ar fi mai buna o singura comisie pentru controlul serviciilor de securitate

Presedintele Klaus Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni toate partidele importante din Romania pentru a discuta problema securitatii nationale. Dupa ce, in cursul diminetii s-a intalnit cu.

Theodor Paleologu a facut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis dupa anuntul candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Chiar daca presedintele este deasupra partidelor, n-are cum sa nu va afecteze grav si imaginea dvs

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis presedintelui Klaus Iohannis dupa ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Capitalei pe Marian.

Monica Macovei ii cere lui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament legea privind finantarea partidelor: Legea este imorala, ilegala si discriminatorie

Europarlamentarul Monica Macovei ii cere, din nou, presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea privind finantarea partidelor, potrivit careia formatiunile politice sunt iertate de datorii in.

Klaus Iohannis explica pe ce a cheltuit banii la Cotroceni. 500.000 de lei, doar in martie

Klaus Iohannis explica in premiera pe ce a cheltuit banii la Cotroceni. Seful statului vine cu aceste precizari dupa ce Guvernul a publicat sumele totale date de Administratia Prezidentiala pe deplasari,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )