Libnet.ro
UNICEF

06:15

Razboi TOTAL intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu: Zana i l-a furat de sub nas...

B1 B1,
Razboi TOTAL intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu: Zana i l-a furat de sub nas...

Razboi total intre Andreea Marin si pe Mihaela Radulescu, dupa ce o cunoscuta firma de costume de de baie le-a platit sa-si arate siluetele de invidiat in tinute de plaja. Desi Mihaela Raduleascu a pus. continuă pe B1

RAZBOI TOTAL intre Florin Iordache si Klaus Iohannis: Soarta LEGILOR JUSTITIEI a fost transata

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pe legile justitiei, Florin Iordache, sustine ca Parlamentul nu era si nu este obligat sa tina cont de observatii, facand referire la faptul ca seful statului a tr.

CUTREMUR in televiziune! ANDREEA MARIN a parasit Romania! Si-a luat ADIO de la fani...

Indragita vedeta TV Andreea Marin a parasit Romania pentru a petrece vacanta in Spania! Ea a facut anuntul pe retelele de socializare unde a postat o imagine prin care fanii puteau vedea ca vedeta este.

Rezultate spectaculoase in campania NuExistaNuSePoate! Sedinta foto acasa la Andreea Marin -VIDEO

Cele opt femei devenite ambasadoare ale miscarii nationale NuExistaNuSePoate, care au reusit sa isi remodeleze silueta intr-un mod uimitor si sa isi imbunatateasca stilul de viata in ultimele trei luni, au avut ocazia sa o intalneasca pe Andreea Marin si, mai mult, sa realizeze o sedinta foto profesionala in casa vedetei.

Ce a patit Andreea Marin te lasa fara cuvinte: Da, e adevarat, este vorba de iubitul tinerel... (FOTO)

Andreea Marin este rasfatata la maximum de iubitul ei, vedeta traind o poveste frumoasa de dragoste si se relaxeaza cum stie mai bine. Mai mult decat atat, desi Andreea a publicat fotografii incendiare.

Pana la urma s-a intamplat: Au aparut imaginile cu Andreea Marin in situatii compromitatoare! (FOTO)

Andreea Marin a plecat in vacanta, dupa o perioada in care a fost incercata de probleme medicale, aceasta ducandu-se in Spania. Vedeta a publicat o poza cu ea, la plaja. Floarea soarelui. Acesta este.

Gest extrem facut de Andreea Marin: La bine toata lumea iti e alaturi...

Andreea Marin a facut dezvaluiri intime despre momentele grele prin care a trecut la un an de la nasterea fetitei sale. Vedeta a recunoscut ca a suferit de depresie si ca s-a gandit si la un gest extrem,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )