Libnet.ro
UNICEF

22:30

Razvan Burleanu sparge tacerea: Mircea Sandu vrea sa fie din nou presedinte

Online Sport Online Sport,
Razvan Burleanu sparge tacerea: Mircea Sandu vrea sa fie din nou presedinte

Razvan Burleanu, presedintele inca nevalidat al FRF, a vorbit joi despre situatia din cadrula acestui for. El afirma ca Mircea Sandu se afla in spatele contestatiilor care au dus la problemele legale si ca tot acesta doreste sa revina in fruntea Federatiei. Burleanu afirma ca, in cazul in care alegerile se vor reface, tot el le va castiga. continuă pe Online Sport

Razvan Burleanu vine la Adevarul Live la ora 12.00.Presedintele FRF va lamuri problema validitatii alegerilor din 5 martie

Razvan Burleanu este invitat in studioul Adevarul Live, unde, de la ora 12. 00, va raspunde intrebarilor jurnalistilor Iulian Anghel si Alexandru Stefan. Principalele subiecte de discutie sunt validitatea alegerilor din 5 martie, echipa nationala, fotbalul intern si candidatura Romaniei pentru organizarea unor meciuri de la EURO 2020.

Razvan Burleanu ar putea pierde sefia FRF. Tribunalul a admis contestatiile (Verdictul pe 3 iunie)

Tribunalul Bucuresti a admis, marti, contestatiile depuse de mai multe cluburi si asociatii judetene de fotbal si astfel Razvan Burleanu ar putea pierde presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Verdictul in acest caz va fi anuntat pe 3 iunie, cand Tribunalul a stabilit urmatorul termen.

Scenariul surpriza prin care Gica Hagi ar putea deveni presedinte al FRF in locul lui Razvan Burleanu

Daca Tribunalul Bucuresti va admite contestatiile privind validitarea alegerilor pentru sefia FRF, atunci Burleanu nu va mai fi sef la Casa Fotbalului si automat vor fi organizate noi alegeri. Cel mai vehiculat nume pentru a-i lua locul actualului presedinte este Gica Hagi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )