Libnet.ro
UNICEF

05:00

RCM Timisoara a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul national la rugby

Hotnews Hotnews,
 RCM Timisoara a castigat pentru a doua oara consecutiv titlul national la rugby

Echipa RCM Timisoara a castigat, sambata, titlul national la rugby, la fel ca in sezonul trecut, dupa ce a invins formatia CSM Stiinta Baia Mare, cu scorul de 25-19 19-9), pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

RCM Timisoara a castigat pentru a doua oara titlul national la rugby.

Echipa RCM Timisoara a castigat, sambata, titlul national la rugby, la fel ca in sezonul trecut, dupa ce a invins formatia CSM Stiinta Baia Mare, cu scorul de 25-19 19-9), pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. In semifinale, RCM Timisoara, campioana din sezonul trecut, a trecut de RCJ Farul, cu scorul de 42-8 20-0), iar vicecampioana CSM Stiinta Baia Mare a eliminat formatia Steaua Bucuresti, cu 26-16 11-16). Finala de sambata a fost a doua consecutiva intre cele doua echipe. In .

RCM Timisoara a castigat finala campionatului national de rugby. Banatenii, al doilea titlu consecutiv

Campionatul national de rugby s-a incheiat odata cu disputarea finalei competitiei, intre formatiile RCM timisoara si CSM Baia Mare.

Mazare: intretinerea unui maidenez costa primaria 100 de euro, pentru doua saptamani

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca legea privind cainii fara stapan va fi aplicata de la 1 ianuarie 2014, edilul estimand ca Primaria va cheltui in jur de 100 de euro pentru intretinerea unui.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )