Libnet.ro
UNICEF

16:00

RCSRDS: Este regretabil ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste zvonuri fara responsabilitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RCSRDS: Este regretabil ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste zvonuri fara responsabilitate

Operatorul teleecom RCSRDS dezminte vehement informatia postata de jurnalistul Robert Turcescu pe Facebook conform careia Vodafone ar fi la un pas de a achizitiona mare parte din operatiunile operatorului cu actionariat roman. Mai. continuă pe Wall-Street Ro

RCSRDS: Informatiile lui Robert Turcescu referitoare la o presupusa vanzare catre Vodafone sunt complet false

Informatiile publicate miercuri de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook, referitoare la o presupusa vanzare a operatiunilor de cablu, telefonie si internet ale RCSRDS catre Vodafone, sunt complet false, neavand nicio baza reala, arata compania RCSRDS intr-un comunicat de presa difuzat joi.

Robert Turcescu sustine ca Vodafone ar fi la un pas de preluare mai multor operatiuni RCS-RDS - cablu, telefonie si date. Vodafone nu comenteaza

Robert Turcescu sustine miercuri, pe contul sau de Facebook, ca Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date, afirmand ca ar exista un precontract in acest sens si ca tranzactia finala s-ar invarti in jurul a 1-1,5 miliarde de euro. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Vodafone au spus ca nu comenteaza. Reprezentantii RCSRDS nu au putut fi contactati pana la publicarea acestui articol.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis, invitatii lui Robert Turcescu la emisiunea Sub semnul intrebarii

Liderul PNL, Crin Antonescu, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sunt invitati in aceasta seara la postul B1TV, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde vor discuta despre viitoarele alegeri prezidentiale precum si despre o posibila alianta intre PNL si PD-L.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )