Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactia Andreei Mitu, dupa meciul cu Sorana Cirstea

România Liberă România Liberă,
Reactia Andreei Mitu, dupa meciul cu Sorana Cirstea

Jucatoarea Andreea Mitu a declarat, joi seara, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, ca i-ar fi placut sa aiba alta adversara, astfel incat ambele romance sa ajunga in faza urmatoare a competitiei. continuă pe România Liberă

Andreea Mitu a castigat duelul cu Sorana Cirstea si e in sferturi la BRD Open

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open 2015, dupa ce a castigat duelul romancelor, cu Sorana Cirstea.

Sorana Cirstea explica de ce a pierdut meciul cu Andreea Mitu

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a declarat, joi seara, dupa ce a fost eliminata de Andreea Mitu in turul doi la BRD Bucharest Open, ca faptul ca nu a servit cum trebuie a facut diferenta.

Andreea Mitu o invinge pe Sorana Cirstea si se califica in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, conf.

Sorana Cirstea vorbeste despre accidentul suferit. Ce ganduri avea jucatoarea de tenis

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, care a acces, miercuri, in optimi la BRD Bucharest Open, a declarat ca a trecut printr-o perioada foarte grea, deoarece s-a confruntat cu o accidentare grava si nu stia daca va putea reveni in competitie.

Moment de cumpana in cariera pentru Sorana Cirstea: N-am stiut daca mai joc

Jucatoarea Sorana Cirstea, calificata in optimi de finala la turneul WTA de la Bucuresti, a declarat ca a trecut prin momente dificile dupa accidentarea al umar si la un moment cariera i-a fost pusa in pericol.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in optimi la Bucuresti

Jucatoarele Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti.

Duel romanesc in optimile de finala la BRD Bucharest Open. Sorana Carstea va juca azi impotriva Andreei Mitu

Turneul BRD Bucharest open a ajuns in faza optimilor de finala si va programa azi o intalnire de gala intre Sorana Carstea si Andreea Mitu.

Radoi: Ne-am schimbat atitudinea in a doua repriza. Prima reactie dupa meciul cu Trencin

Mirel Radoi a spus, dupa ce Steaua s-a impus, cu scorul de 2-0, in fata slovacilor de la Trencin, ca echipa sa a revenit mai ales in partea a doua a meciului, dupa ce in prima repriza elevii sai au evoluat cu teama.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )