Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in optimi la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in optimi la Bucuresti

Jucatoarele Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti. continuă pe Online Sport

BRD Bucharest Open: Tig, Cirstea si Dulgheru, la fileu. Programul romancelor de miercuri

Turneul WTA de la Bucuresti incepe, miercuri, turul al doilea, in care va evolua si Patricia Maria Tig. in meciurile din prima runda, vor mai evolua Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor evolua miercuri

Dupa ce a obtinut, luni, prima victorie intr-un turneu WTA, Patricia Tig o va intalni miercuri in turul doi de la BRD Bucharest Open pe Polona Hercog, din Slovenia pe Terenul 1). Vor intra, in sfarsit, in scena si Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea - meciurile celor doua au fost reprogramate pentru astazi. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de miercuri.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Sorana Cirstea vorbeste despre accidentul suferit. Ce ganduri avea jucatoarea de tenis

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, care a acces, miercuri, in optimi la BRD Bucharest Open, a declarat ca a trecut printr-o perioada foarte grea, deoarece s-a confruntat cu o accidentare grava si nu stia daca va putea reveni in competitie.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 48 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de sportiva chineza Shuai Zhang China), locul 166 WTA, scor.

BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru, calificare in turul doi cu ochii in lacrimi

Cu fortele diminuate de o accidentare si cu primul set pierdut in fata unei adevarate alergatoare, Alexandra Dulgheru a reusit o revenire fantastica, calificandu-se in turul doi de la BRD Bucharest Open. Partida cu Shuai Zhang a durat doua ore si 25 de minute: 3-6, 6-4, 6-4.

Alexandra Dulgheru a castigat turneul ITF de la Contrexeville

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru, principala favorita, a castigat turneul ITF de la Contrexeville Franta), dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe kazaha Iulia Putinteva, cap de serie numarul opt, cu 6-3, 1-6, 7-5.

Titlu obtinut de Alexandra Dulgheru la Contrexville

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexville din Franta, dotat cu premii totale in valoare de 100. 000 de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )