Libnet.ro
UNICEF

10:15

Moment de cumpana in cariera pentru Sorana Cirstea: N-am stiut daca mai joc

Online Sport Online Sport,
Moment de cumpana in cariera pentru Sorana Cirstea: N-am stiut daca mai joc

Jucatoarea Sorana Cirstea, calificata in optimi de finala la turneul WTA de la Bucuresti, a declarat ca a trecut prin momente dificile dupa accidentarea al umar si la un moment cariera i-a fost pusa in pericol. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Andreea Mitu a castigat duelul cu Sorana Cirstea si e in sferturi la BRD Open

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open 2015, dupa ce a castigat duelul romancelor, cu Sorana Cirstea.

Sorana Cirstea explica de ce a pierdut meciul cu Andreea Mitu

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a declarat, joi seara, dupa ce a fost eliminata de Andreea Mitu in turul doi la BRD Bucharest Open, ca faptul ca nu a servit cum trebuie a facut diferenta.

Andreea Mitu o invinge pe Sorana Cirstea si se califica in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, conf.

Sorana Cirstea vorbeste despre accidentul suferit. Ce ganduri avea jucatoarea de tenis

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, care a acces, miercuri, in optimi la BRD Bucharest Open, a declarat ca a trecut printr-o perioada foarte grea, deoarece s-a confruntat cu o accidentare grava si nu stia daca va putea reveni in competitie.

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in optimi la Bucuresti

Jucatoarele Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )