Libnet.ro
UNICEF

17:15

Reactia dura a Rusiei dupa testul nuclear din Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Reactia dura a Rusiei dupa testul nuclear din Coreea de Nord

Rusia a condamnat miercuri testul nuclear al Coreii de Nord si a denuntat - prin vocea reprezentantului sau permanent la organizatiile internationale de la Viena, Vladimir Voronkov - o incalcare clara a . continuă pe Antena3

Reactia dura a NATO dupa testul nuclear din Coreea de Nord. Submineaza securitatea regionala si internationala

Testul Coreii de Nord cu o bomba cu hidrogen submineaza securitatea regionala si internationala, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, Reuters si DPA. Condamn.

Ministerul Afacerilor Externe, anunt despre testul nuclear din Coreea de Nord

Ministerul Afacerilor Externe MAE) sustine ca, daca se confirma, testul nuclear efectuat de Coreea reprezinta o provocare la adresa pacii si securitatii in regiune. Ministerul Afacerilor Externe.

Rusia vrea un raspuns proportional la testul nuclear efectuat de Coreea de Nord

Ambasadorul rus la ONU, Vitaly Churkin, a facut apel, miercuri, la capete limpezi si la un raspuns proportional fata de cel de-al patrulea test nuclear efectuat de Coreea de Nord, transmite Reuters.

China si-a evacuat cetatenii din apropierea frontierei cu Coreea de Nord, dupa testul nuclear

Chinezii care locuiesc in apropierea frontierei cu Coreea de Nord au fost evacuati din casele lor miercuri dimineata in urma testului anuntat anterior de Phenian, chiar daca unii experti independenti de la.

Cum va fi sanctionata Coreea de Nord dupa testul bombei cu hidrogen

Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) a condamnat ferm, miercuri, noul test nuclear nord-coreean si a anuntat ca va pregati masuri suplimentare impotriva Phenianului, informeaza .

UE: Testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord, o amenintare la adresa pacii si securitatii in Asia de Nord-Est

Sefa diplomatiei europene Federica Mogherini a condamnat testul cu bomba cu hidrogen efectuat de Coreea de Nord, apreciind ca este o incalcare grava a obligatiilor acestei tari in domeniul nuclear si l-a.

SUA, prima reactie la testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord

Casa Alba a anuntat ca nu poate confirma afirmatiile Coreei de Nord, potrivit carora nord-coreenii au testat cu succes un dispozitiv nuclear cu hidrogen miniaturizat, si ca va monitoriza in continuare .

Shinzo Abe: Testul nuclear nord-coreean, o amenintare la adresa securitatii Japoniei

Premierul japonez Shinzo Abe a declarat miercuri ca tara sa va raspunde ferm provocarii Coreei de Nord la adresa neproliferarii nucleare, catalogand ultimul test nord-coreean nuclear o amenintare la adresa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )