Libnet.ro
UNICEF

05:45

UE: Testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord, o amenintare la adresa pacii si securitatii in Asia de Nord-Est

Antena3 Antena3,
UE: Testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord, o amenintare la adresa pacii si securitatii in Asia de Nord-Est

Sefa diplomatiei europene Federica Mogherini a condamnat testul cu bomba cu hidrogen efectuat de Coreea de Nord, apreciind ca este o incalcare grava a obligatiilor acestei tari in domeniul nuclear si l-a. continuă pe Antena3

SUA, prima reactie la testul cu bomba cu hidrogen din Coreea de Nord

Casa Alba a anuntat ca nu poate confirma afirmatiile Coreei de Nord, potrivit carora nord-coreenii au testat cu succes un dispozitiv nuclear cu hidrogen miniaturizat, si ca va monitoriza in continuare .

Consiliulul de Securitate al ONU va tine miercuri o reuniune de urgenta din cauza presupusului test cu o bomba cu hidrogen realizat de Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al ONU intentioneaza sa tina o reuniune de urgenta miercuri pentru a discuta posibila testare a unei bombe cu hidrogen, realizata de Coreea de Nord.

Seismul din Coreea de Nord a fost prea mic pentru a fi cauzat de o bomba cu hidrogen - parlamentar sud-coreean

Phenianul nu ar fi testat o bomba cu hidrogen, data fiind magnitudinea relativ redusa a undei seismice resimtite in regiune, sustine un parlamentar sud-coreean care precizeaza ca agentia de spionaj a tarii sale l-a informat in acest sens, intr-un briefing privat, relateaza AP, citata de Mediafax.

UPDATE Coreea de Nord anunta ca a testat cu succes, in premiera, o bomba cu hidrogen

UPDATE Autoritatile de la Phenian au anuntat ca au testat miercuri dimineata, cu succes, o bomba miniaturizata cu hidrogen. Anuntul vine dupa ce Institutul american de Geologie a inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 5,1 in apropierea unui poligon de teste nucleare din Coreea de Nord, indicand totodata ca este posibil ca Phenianul sa fi efectuat un nou test atomic.

UPDATE Coreea de Nord anunta ca a testat cu succes o bomba cu hidrogen

UPDATE Autoritatile de la Phenian au anuntat ca au testat miercuri dimineata, cu succes, o bomba cu hidrogen, informeaza Reuters. Anuntul vine dupa ce Institutul american de Geologie a inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 5,1 in apropierea unui poligon de teste nucleare din Coreea de Nord, indicand totodata ca este posibil ca Phenianul sa fi efectuat un nou test atomic.

Ministerul Afacerilor Externe, anunt despre testul nuclear din Coreea de Nord

Ministerul Afacerilor Externe MAE) sustine ca, daca se confirma, testul nuclear efectuat de Coreea reprezinta o provocare la adresa pacii si securitatii in regiune. Ministerul Afacerilor Externe.

Reactia dura a Rusiei dupa testul nuclear din Coreea de Nord

Rusia a condamnat miercuri testul nuclear al Coreii de Nord si a denuntat - prin vocea reprezentantului sau permanent la organizatiile internationale de la Viena, Vladimir Voronkov - o incalcare clara a .

Reactia dura a NATO dupa testul nuclear din Coreea de Nord. Submineaza securitatea regionala si internationala

Testul Coreii de Nord cu o bomba cu hidrogen submineaza securitatea regionala si internationala, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, Reuters si DPA. Condamn.

Coreea de Nord sustine ca a testat o bomba cu hidrogen / Moscova este extrem de ingrijorata / Americanii spun ca datele seismice sunt conforme cu cele de la testele anterioare

Coreea de Nord a declarat ca a testat cu succes un dispozitiv nuclear miniaturizat cu hidrogen, sustinand ca a obtinut un avans important in privinta capacitatilor sale de atac, transmite Reuters. Anuntul Phenianului a declansat reactii pe intreg mapamondul, nord-coreenii fiind criticati pentru incalcarea tratatelor si angajamentelor internationale. 00 John Kerry: Acest act extrem de provocator reprezinta o amenintare grava la adresa pacii si securitatii pe plan international. Nu vom tolera dotarea cu arme nucleare19. 30 Rusia vrea un raspuns proportional la testul nuclear efectuat de Coreea de Nord17. 03 Locatia si natura activitatii seismice inregistrate in Coreea de Nord sunt conforme cu testele anterioare de acolo, au declarat pentru Reuters surse guvernamentale americane. 45MAE, ingrijorat de anuntul Phenianului privind testarea unei bombe cu hidrogen. Romania detine presedintia unei comisii pregatitoare privind interzicerea totala a testelor nucleare16. 02Ce se stie despre Kim Jong-Un, presedintele singurei dinastii comuniste, Coreea de Nord, care anunta testarea unei bombe cu hidrogen, de ziua liderului sau 15. 48 Donald Trump a declarat ca problema Coreii de Nord ar trebui rezolvata de China. 58 China a anuntat ca nu a stiut dinainte ca avea loc testul si si-a exprimat opozitia ferma fata de acesta.

Expertii spun ca nu a fost testata nicio bomba cu hidrogen in Coreea: este propaganda

Expertii internationali au dubii ca regimul de la Phenian a testat vreo bomba cu hidrogen, considerand ca este vorba de o noua minciuna lansata in scop propagandist, dupa numeroase alte exagerari privind presupusul arsenal nuclear nord-coreean,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )