Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministerul Afacerilor Externe, anunt despre testul nuclear din Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Ministerul Afacerilor Externe, anunt despre testul nuclear din Coreea de Nord

Ministerul Afacerilor Externe MAE) sustine ca, daca se confirma, testul nuclear efectuat de Coreea reprezinta o provocare la adresa pacii si securitatii in regiune. Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Antena3

Reactia dura a Rusiei dupa testul nuclear din Coreea de Nord

Rusia a condamnat miercuri testul nuclear al Coreii de Nord si a denuntat - prin vocea reprezentantului sau permanent la organizatiile internationale de la Viena, Vladimir Voronkov - o incalcare clara a .

Reactia dura a NATO dupa testul nuclear din Coreea de Nord. Submineaza securitatea regionala si internationala

Testul Coreii de Nord cu o bomba cu hidrogen submineaza securitatea regionala si internationala, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza AFP, Reuters si DPA. Condamn.

Shinzo Abe: Testul nuclear nord-coreean, o amenintare la adresa securitatii Japoniei

Premierul japonez Shinzo Abe a declarat miercuri ca tara sa va raspunde ferm provocarii Coreei de Nord la adresa neproliferarii nucleare, catalogand ultimul test nord-coreean nuclear o amenintare la adresa.

Pentagonul analizeaza informatiile privind o posibila activitate seismica langa instalatiile nucleare nord-coreene. Casa Alba: Nu putem confirma testul nuclear nord-coreean

Departamentul Apararii Statelor Unite examineaza informatiile despre un posibil eveniment seismic langa instalatiile nucleare nord-coreene, a declarat marti un oficial american, sub acoperirea anonimatului, pentru Reuters.

Rusia vrea un raspuns proportional la testul nuclear efectuat de Coreea de Nord

Ambasadorul rus la ONU, Vitaly Churkin, a facut apel, miercuri, la capete limpezi si la un raspuns proportional fata de cel de-al patrulea test nuclear efectuat de Coreea de Nord, transmite Reuters.

MAE, despre marinarii romani aflati pe nava retinuta intr-un port din Italia

Consulatul Romaniei la Torino cunoaste situatia navei retinute intr-un port din Italia pe 21 decembrie 2015, la bordul careia se afla patru navigatori romani, dar acestia nu doresc sa revina acasa pana nu le sunt achitate drepturile salariale restante, a precizat, marti, Ministerul Afacerilor Externe la solicitarea Agerpres.

Romania, legata la maini in cazul romanului din Norvegia ramas fara copii: Document MAE: Institutiile locale sunt refractare fata de interventiile externe

Un document emis de Ministerul Afacerilor Externe din Romania aduce clarificari importante referitoare la cazul familiei Bodnariu din Norvegia, ramasa fara cei cinci copii luati de autoritati.

Greva in sistemul feroviar din Bruxelles si din sudul Belgiei

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Belgiei ca in zilele de 6 si 7 ianuarie lucratorii feroviari din Bruxelles si din sudul tarii se vor afla in greva.

Avertizare MAE: Trenurile din Belgia nu vor circula miercuri si joi

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza cetatenii romani care doresc sa se deplaseze pe teritoriul Belgiei ca Sindicatele feroviarilor francofoni CGSP si CSC-Transcom vor face greva, miercuri si joi.

Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

In spitale din Capitala mai sunt internate, luni, trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )