Libnet.ro
UNICEF

09:45

Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat.

România Liberă România Liberă,
Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat.

PNL vrea sa se retraga din USL, daca Crin Antonescu este schimbat de la sefia Senatului, sustin surse citate de B1 TV. Joi, prim-vicepremierul Klaus Iohannis a spus ca PSD trebuie sa aleaga intre PC si PNL, precum si faptul ca USD are niste pretentii care nu sunt in regula. Citeste si: Iohannis: PSD sa aleaga intre PNL si PC In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea PSD) a aratat ca aritmetic, USD poate guverna si fara PNL. Citeste si: Dragnea: USD poate asigura guvernarea, fara . continuă pe România Liberă

VIDEO. Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat. ...

UPDATE: Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a spus, la B1 TV, ca daca partenerii de coalitie considera ca USL si-a indeplinit menirea, sa o spuna clar si deschis. Daca sunt de parere ca USL si-a indeplinit menirea, trebuie sa o spuna clar si deschis, dar in fata cetatenilor. Daca, din punctul de vedere al PSD, pretentiile dlui Daniel Constatin sunt mai importante decat guvernarea, sa spuna si acest lucru. Nominalizarile facute in randurile noastre, de la aceste nominalizari au .

VIDEO. Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat. ...

UPDATE Parlamentarii USD au primit mesaje de mobilizare pentru inceputul saptamanii viitoare pentru a vota noua structura a Executivului cu sau fara liberali. Convocarea a venit in contextul in care vicepremierul Liviu Dragnea le-a transmis liberalilor ca USD poate guverna si fara ei iar avertismentele privind schimbarea lui Crin Antonescu din fruntea Senatului s-au inmultit. UPDATE: Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a spus, la B1 TV, ca daca partenerii de coalitie considera ca USL .

Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat. ...

UPDATE: Liberalii trebuie sa transmita PSD ca nu isi negociaza drepturile in Guvern, conform unei directive interne a partidului, transmite B1 TV. Pe de alta parte, vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca in interiorul PSD nu s-a discutat despre functia de presedinte al Senatului si ca aceasta functie tine de acordul ACD. Sunt niste prevederi in acordul ACD, PNL - PC. Probabil ca o sa se lamureasca intre ei, PNL cu PC - au avut un acord, il mai au, il mai respecta, nu-l mai respecta, a spus .

Udrea: Liberalii au luat-o razna.

Deputatul Elena Udrea a scris, pe Facebook, ca liberalii au luat-o razna si ca se cearta cu PSD pe un post de vicepremier absolut nerelevant in constructia guvernamentala. Citeste si: Surse: PNL va parasi USL, daca Antonescu este schimbat de la Senat. Dragnea: Functia tine de acordul PNL-PC Liberalii au luat-o razna de tot. Se cearta cu PSD-istii pe un post de vicepremier absolut nerelevant in constructia guvernamentala si in exercitarea puterii), dar sunt dispusi sa renunte la cota .

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3, ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Crin Antonescu spune ca.

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3 ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Nu sunt negocieri in.

Daniel Constantin: USL, din care este USD, are candidat la Presedintie. Daca lucrurile degenereaza e posibila candidatura lui Oprescu

Uniunea Social-Democrata include partide care formeaza si Uniunea Social-Liberala care are deja un candidat la Presedintie, Crin Antonescu, dar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, poate reprezenta o posibila varianta daca lucrurile vor degenera, a afirmat liderul PC, Daniel Constantin, citat de agentia Mediafax.

PNL Timis: USL a fost dezamagitor. PSD nu s-a aratat interesat de problemele reale ale tarii

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat, joi, ca USL a fost dezamagitor deoarece PSD nu a fost interesat de problemele reale ale tarii, ci doar cum sa acapareze cat mai multa putere,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )