Libnet.ro
UNICEF

23:00

Crin Antonescu: Suntem dezamagiti de modul in care partenerii nostri de guvernare se indeparteaza de obiectivele USL

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Suntem dezamagiti de modul in care partenerii nostri de guvernare se indeparteaza de obiectivele USL

Presedintele PNL a declarat, joi seara, intr-o interventie telefonica la postul Digi24, ca foarte multi liberali, printre care si el, sunt dezamagiti de modul in care, de la o zi la alta, partenerii din USL, precum si Victor Ponta, se distanteaza de spiritul si obiectivele Uniunii. De asemenea, liderul liberalilor a precizat pentru sursa citata ca premierul incearca sa se legitimeze prin folosirea repetata a numelui Basescu. continuă pe Adevărul

Alianta stranie dintre Traian Basescu si Crin Antonescu.

De ce s-a intors lumea cu fundul in sus? Cum a ajuns presedintele sa il sustina, mai mult sau mai putin vizibil, pe cel ce a vrut sa-i ia locul cu forta, anul trecut, riscand scoaterea Romaniei din Europa? Aparent, aceasta dilema a fost lamurita pe deplin chiar de catre Crin Antonescu. De cate ori partenerii sai din USL il acuza ca are o intelegere secreta cu presedintele, liderul PNL iese la televizor si spune, cu o sinceritate bine jucata, aceeasi poveste: la alegerile prezidentiale el va .

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3, ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Crin Antonescu spune ca.

Crin Antonescu, amenintat de USD ca pierde sefia Senatului.

Soarta USL se joaca in aceste zile, dupa ce liderii celor doua partide au lansat viziuni diferite despre structura Guvernului, pe fondul tensiunilor din ce in ce mai vizibile dintre PSD si PNL. Doua runde negocieri, desfasurate luni si marti, s-au incheiat fara o intelegere intre cele doua parti. Termenul autofixat pentru gasirea unei solutii este saptamana viitoare. Prima miscare a fost facuta de liderul PNL Crin Antonescu care l-a propus pe Klaus Iohannis drept vicepremier si ministru de .

Crin Antonescu: Nu mai am nicio relatie cu Dan Voiculescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Tensiunile dintre Crin Antonescu si Dan Voiculescu dezvaluie adevaratul raport dintre PNL si PC. Antonescu da de pamant cu fondatorul Partidului Conservator, despre care spune ca a avut un rol marginal in.

Crin Antonescu: Nu exista explicatie ca PC sa aiba o functie de vicepremier, ar insemna o devalorizare a acestei functii/ Nu sunt prieten cu Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta a propus patru functii de vicepremier in Guvern, din care una sa fie preluata de liderul PC si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, aratand ca nu a fost de acord cu aceasta propunere. Liderul liberal a calificat declaratia premierului ca el ar fi prietenul lui Basescu ca fiind o reactie nascuta din iritare si cam grosiera. Am inghitit toate aceste provocari la vedere, timp de un an de zile, pentru ca mi se pare ca trebuie sa luptam pana la ultima picatura pentru a face ceva cu acest colos de Coalitie. In momentul in care nu vom mai putea realiza binele promis atunci s-a terminat cu USL-ul, a spus el.

Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou in care PSD sta in spatele ghiseului si PNL este petentul (VIDEO)

Crin Antonescu a afirmat, luni seara, inc adrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1 TV, ca vicepresedintele PNL Klaus Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. Totodata, el a precizat faptul ca .

Crin Antonescu: Amenintarile voalate cu privire la pierderea functiei de presedinte al Senatului sunt inutile si caraghioase

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in direct la Antena 3, ca amenintarile voalate ale unor reprezentanti ai PSD sau PC cu privire la pierderea calitatii de presedinte al Senatului sunt inutile si .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )