Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele polonez Andrzej Duda

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele polonez Andrzej Duda

Klaus Iohannis l-a primit marti dimineata, pe platoul de ceremonii de la Palatul Cotroceni, pe presedintele polonez, Andrzej Duda, urmand ca cei doi sa aiba convorbiri si sa sustina o declaratie de presa comuna, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele polonez Andrzej Duda, la Bucuresti

Presedintele polonez Andrzej Duda soseste luni la Bucuresti si va fi primit, marti, de presedintele Klaus Iohannis .

Presedintele Poloniei, primit astazi de Iohannis la Palatul Cotroceni. Andrzej Duda a fost aseara la locul tragediei de la Colectiv

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, care efectueaza o vizita in Romania, a mers aseara la clubul Colectiv pentru a depune un buchet de flori si pentru a aprinde o lumanare. Preseidntele Klaus Iohannis il va primi astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau polonez, urmand ca miercuri sa prezideze impreuna reuniunea la nivel inalt a statelor din Europa centrala si de Est.

Presedintele Poloniei: Eu si Klaus Iohannis consideram ca prezenta NATO in aceasta parte a Europei trebuie intensificata. Vom incerca sa-i convingem si pe partenerii nostri din Alianta /Nord Stream 2 nu are nici baza economica, nici de alta natura

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a spus marti, dupa intalnirea de la Cotroceni cu Klaus Iohannis, ca nu are absolut nicio indoiala ca Romania este partenerul strategic din regiune si ca ambii presedinti considera ca prezenta NATO trebuie intensificata.

Interviu cu Andrzej Duda, presedintele Republicii Polone. Ce planuri isi pot face Romania si Polonia

Criza migratiei a schimbat climatul politic, cu precadere in Europa Centrala, iar in prezent parteneriatul nostru strategic este cu atat mai crucial, considera presedintele Poloniei, Andrzej Duda, care in perioada 2-4 noiembrie efectueaza o vizita oficiala in Romania.

Andrzej Duda: Relatiile economice dintre Romania si Polonia ar fi putut fi mai bune daca foloseam fondurile UE pentru interconectarea celor doua tari

Desi relatia economica dintre Romania si Polonia este buna, cu siguranta ar fi si mai buna daca ar fi dezvoltata infrastructura rutiera si feroviara care sa lege cele doua tari, a declarat presedintele Poloniei, Andrzej Duda, marti, la Palatul Cotroceni, oficialul mentionand folosirea fondurilor europene.

Presedintele Poloniei, primit de Iohannis la Cotroceni. Andrzej Duda, zguduit de tragedia din Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni pe omologul sau din Polonia, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania. Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial, unde, dupa intonarea imnurilor celor doua state, presedintele Poloniei a dat onorul Regimentului de Garda si Protocol.

Presedintele Poloniei, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 10:47 Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Palatul Cotroceni pe omologul sau din Polonia, Andrzej Duda, aflat in vizita oficiala in Romania, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca o asemenea tragedie a fost posibila in mijlocul Bucurestiului. Presedintele s-a dus la locul incendiului

Presedintele Klaus Iohannis, care a ajuns, sambata, la Spitalul Floreasca, unde sunt internate o parte din victimele din Club Colectiv, s-a declarat revoltat ca s-a putut intampla asa ceva in mijlocul Bucurestiului, spunand ca are indicii ca tragedia s-a produs din cauza ignorarii legilor. Presedintele a ajuns la locul accidentului. El a tinut un moment de reculegere.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )