Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce scrie presa straina despre protestele din Capitala

România Liberă România Liberă,
Ce scrie presa straina despre protestele din Capitala

Principalele agentii de presa internationale au scris despre protestele care au loc, marti seara, la Bucuresti, dupa incendiul din clubul Colectiv. Stirile Reuters, Associated Press si Agence France-Presse au fost preluate de alte publicatii internationale. continuă pe România Liberă

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

Mama unei tinere moarte in incendiul de la Restaurantul Beirut, despre tragedia din Capitala: Cosmarul vietii mele se repeta

Mariana Sarkani, mama unei tinere moarte in incendiul izbucnit la Restaurantul Beirut din Constanta, cand a aflat despre tragedia din Capitala de la Club Colectiv, spune ca se repeta cosmarul vietii ei.

Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate, in urma incendiului tragic din Capitala

Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate de pierderea celor dragi in recentul incendiu tragic din Capitala, afirma regele Mihai I intr-un mesaj transmis sambata de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

Presa internationala, despre incendiul in club Colectiv din Bucuresti: Romania este in stare de soc

Agentiile de stiri Reuters, France Presse si Associated Press au fost printre primele care au scris despre tragedia din clubul bucurestean. Ulterior, detaliile despre incendiul din clubul Colectiv, soldat cu 27 de morti si peste 180 de raniti, precum si reactiile oficialilor romani au aparut pe The Guardian, The Telegrapsh sau chiar la posturile de televiziune de peste ocean, ca CNN.

Patronii clubului Colectiv din Capitala, audiati la Parchetul General

ACTUALIZARE 13:03 Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi audiati la Parchetul General Patronii clubului Colectiv din Capitala vor fi adusi cu mandat la sediul Parchetului General pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind incendiul de vineri seara, transmit televiziunile de stiri care citeaza surse judiciare. *Actualizare 11:50 Andra Ratiu, martor: Jandarmeria nu a vrut sa ne ajute sa caram oamenii *ACTUALZIARE 12:31 Patronul clubului Expirat, pe Facebook: inchid clubul; din 2003 am pus viata a mii de oameni in pericol *ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victemele de la Colectiv *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia din Bucuresti

Presa internationala relateaza pe larg despre tragedia petrecuta vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, unde cel putin 27 de oameni au murit, iar alti 170 au fost raniti intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert.

Un preot despre tragedia din Colectiv: 'Adrian si Claudiu nu aveau in camerele lor cutiute cu moaste sfinte. Dar s-au intors in foc de doua ori pentru aproapele lor'

M-am jucat toata copilaria mea, la tara, cu bostani scobiti, carora le faceam din fasole dinti de schelet. Fara sa am habar ca asta se chema halloween. M-am jucat, fara sa stiu de halloween, si cand am crescut mare si scobeam dovlecii impreuna cu fetele mele, facandu-ne felinare cu care sa o speriem pe mama cand vine de la serviciu. Nu am stiut ca le atrageam moartea, asa cum, uite, aflu astazi de la parintele Savatie, scrie un preot pe blogul sau Jurnal scotian.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )