Libnet.ro
UNICEF

20:45

Reactia lui Macron imediat dupa victoria sa la prezidentialele din Franta

Antena3 Antena3,
Reactia lui Macron imediat dupa victoria sa la prezidentialele din Franta

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o victorie. continuă pe Antena3

Reactia lui Emmanuel Macron imediat dupa victoria sa la prezidentialele din Franta

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o victorie.

Reactia premierului Sorin Grindeanu dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale din Franta

Premierul Sorin Grindeanu il felicita pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, precizand ca aceasta victorie este o veste buna pentru Europa si.

Sfasietor! Ce a aparut pe casa in care a copilarit Ileana Ciuculete, imediat dupa moartea ei

Leana Ciuculete a murit pe 14 martie, dupa ce a pierdut lupta cu o boala nemiloasa. La mai bine de 40 de zile de la moartea sa si imediat dupa parastasul pe care familia l-a facut la Bucuresti, mama regretatei.

Marine Le Pen si Emmanuel Macron si-au sarit la gat in direct. Prezidentialele din Franta, un roman de capa si spada |INFOGRAFIC ALEGERI

Dupa o campanie electorala cu multe rasturnari de situatie, cu candidati care au pozat in eroi care salveaza Franta, dar erau prinsi in scandaluri de coruptie, finalistii Marine Le Pen si Emmanuel Macron au avut un duel extrem de brutal, inaintea finalei prezidentiale de duminica.

Marine Le Pen si Emmanuel Macron si-au sarit la gat in direct. Prezidentialele din Franta, un roman de capa si spada

Dupa o campanie electorala cu multe rasturnari de situatie, cu candidati care au pozat in eroi care salveaza Franta, dar erau prinsi in scandaluri de coruptie, finalistii Marine Le Pen si Emmanuel Macron au avut un duel extrem de brutal, inaintea finalei prezidentiale de duminica.

LOVITURA pentru Emmanuel Macron in ultima ora de campanie electorala. Candidatul la prezidentialele din Franta, victima unui atac informatic masiv. Ce legatura are cu George Soros

Detalii incredibile au iesit la iveala cu doar o zi inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale din Franta. Mii de documente de campanie ale lui Emmanuel Macron au fost publicate pe internet, o.

VIDEO Imaginea zilei dupa victoria lui Macron: o fetita striga Vive la France catarata pe un lampadar

O fetita catarata pe un lampadar din Paris care striga din toata inima Vive la France in timp ce agita drapelul national e imaginea zilei din Franta. O zi in care Emmanuel Macron a devenit cel mai tanar presedinte al republicii, dupa o victorie clara in fata lui Marine Le Pen.

Reactiile liderilor europeni dupa victoria lui Macron: Ce au transmis Merkel, Theresa May si liderii Uniunii Europene

Emmanuel Macron este noul presedinte al Frantei. Candidatul formatiunii de centru En Marche s-a impus, conform primelor date din Franta, cu 65,9% in fata candidatei de extrema-dreapta Marine Le Pe.

Liviu Dragnea, dupa alegerile prezidentiale din Franta: Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la France!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a felicitat duminica seara, intr-o postare pe Facebook, pe Emmanuel Macron dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta, liderul social-democratilor romani transmitand in mesajul sau si urarea vive la France, anunta news. ro.

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )