Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros

B1 B1,
Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu. continuă pe B1

Reactia lui Ilie Nastase dupa ce a fost interzis la Roland Garros: Nu cred ca nu ma vor primi

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase a fost suspendat si nu va mai putea participa nici la turneul de Mare Slem de la Roland Garros. Reactia fostului tenismen roman nu a intarziat sa apara. Nu.

Reactia lui Ilie Nastase dupa excluderea de la Wimbledon : Sunt cretini, altfel nu vad cum

Ilie Nastase a fost interzis, ieri, in mod oficial de organizatorii celui de al treilea Grand Slam al anului. Nasty nu va fi lasat in incinta All England Club nici daca isi va.

Prima reactie a tenismenului Ilie Nastase, dupa ce i-a fost interzis accesul in tribuna de la Wimbledon: Sa traiesc mai am voie? Nu ii voi contacta pe cei de la Wimbledon. Sunt cretini

Fostul mare campion al Romaniei la tenis, Ilie Nastase, s-a aratat indignat de decizia presedintelui de la Wimbledon de a i se interzice accesul in tribuna regala.

Prima reactie a lui Ilie Nastase dupa ce a primit interdictie la turneul de la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a declarat, sambata, ca s-a raspandit o informatie gresita si ca, de fapt, nu este suspendat de Federatia.

Ilie Nastase, dupa ce i s-a interzis accesul la Wimbledon: Sunt cretini. O fi vreo razbunare, or avea ceva cu romanii

La scurt timp dupa ce presedintele All England Club a spus ca Ilie Nastase nu este bine venit la turneul de la Wimbledon nici daca vine cu bilet din cauza incidentului din FedCup, fostul tenismen roman a avut.

Dupa Wimbledon, Ilie Nastase nu va primi acreditare nici la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza LEquipe.

Lovitura DURA pentru Ilie Nastase: A fost SUSPENDAT din nou!

Ilie Nastase a primit o lovitura drastica, dupa scandalul de la Fed Cup. Acesta a fost suspendat de Federatia Internationala de Tenis, in urma incidentelor de la meciul dintre Romania si Marea.

O noua interdictie pentru Ilie Nastase: Nu va primi acreditare la Roland Garros

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anuntat, sambata, organizatorii competitiei de la Paris, la trei zile dupa ce romanul a fost interzis si la Wimbledon, informeaza L'Equipe.

Mesaj de sustinere pentru Ilie Nastase: Ce tricouri au purtat Simona Halep si antrenorul ei pe strazile din Madrid (FOTO)

Ilie Nastase a fost, in ultimele saptamani, protagonistul unui scandal de amploare in tenis. in acest context, Simona Halep 4 WTA) si antrenorul Darren Cahill au facut un gest care ar putea.

Ilie Nastase interzis si la Roland Garros

Organizatorii turneului de Mare Slem de la Roland Garros au anuntat ca nu-i vor acorda acreditare lui Ilie Nastase pentru competitia din acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )