Libnet.ro
UNICEF

21:15

Reactia lui Ponta dupa ce Basescu a respins acordul cu FMI: Este iresponsabil!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia lui Ponta dupa ce Basescu a respins acordul cu FMI: Este iresponsabil!

Premierul Victor Ponta considera ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate, seful statului dorind sa se razbune impotriva. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu RESPINGE acordul Romaniei cu FMI din cauza ACCIZEI la carburanti

Presedintele Traian Basescu a facut o declaratie de presa, luni dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Acesta a anuntat ca a decis sa nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenti la.

Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014.

VIDEO Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat ca va retrimite la Parlament legea bugetului de stat pe 2014.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele va retrimite bugetul in Parlament, apoi il va contesta la CCR

Intalnirea dintre presedintele TraianBasescu si premierulVictor Ponta ce a avut loc, marti, la PalatulCotroceni, s-a incheiat fara niciun rezultat, relateazaB1 TV. Se pare ca.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )