Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reactia lui Radu Moraru dupa ce a fost dat afara de la Nasul TV

Antena3 Antena3,
Reactia lui Radu Moraru dupa ce a fost dat afara de la Nasul TV

Un comunicat care a rulat ieri pe ecranul postului Nasul TV anunta ca realizatorul si fondatorul televiziunii, Radu Moraru, si-a pierdut toate functiile pe care le detinea la televiziune si la firma care detine. continuă pe Antena3

Radu Moraru a fost dat afara de la Nasul TV

Nasul Radu Moraru a fost destituit din toate functiile pe care le avea la postul Nasul TV. Cel putin asa anunta un comunicat care ruleaza permanent pe ecranul postului de televiziune, scrie.

Radu Moraru a fost dat afara de la Nasul TV, postul pe care l-a infiintat: care este motivul

Radu Moraru a fost destituit din toate pozitiile de la Nasul TV, post pe care l-a infiintat in 2012, in urma unei sedinte a Adunarii Generale a Actionarilor.

Scandalul de la Nasul TV - episodul 2: Radu Moraru si si cel care l-a dat afara se acuza reciproc de abuzuri, escrocherii, fraude si terorism

Omul de televiziune Radu Moraru a reactionat vehement, pe site-ul si pe pagina de Facebook a Nasul TV, fata de actiunile presedintelui Consiliului de Administratie al postului de televiziune, Paul Alexandru Moraru, sustinand ca a chemat politia ca sa intru pe proprietatea mea si calificandu-l pe adversar drept escroc. Pe de alta parte, CA-ul Nasul TV il acuza, intr-un nou comunicat, pe Radu Moraru de proasta gestiune si de practici frauduloase, sustinand ca de aceea ar fost dat afara din toate functiile detinute in firma.

Radu Moraru reactioneaza dur dupa ce s-a anuntat ca a fost dat afara de la postul unde este actionar majoritar: Un grup infractional a ocupat Nasul TV

Radu Moraru reactioneaza dur dupa ce a fost transmis un comunicat prin care se anunta ca a fost destituit din toate pozitiile ocupate la Nasul TV, post pe care l-a infiintat in anul 2012. Jurnalistul, care este actionar majoritar al televiziunii, il acuza pe Paul Alexandru Moraru nicio legatura de rudenie intre cei doi) ca incearca sa preia televiziunea in mod ilegal si ca a raspandit informatii false in spatiul public.

Selectionerul Scotiei a fost dat afara

Gordon Strachan, antrenorul nationalei de fotbal a Scotiei, a parasit banca tehnica a primei reprezentative dupa ce a esuat in a-i duce pe 'ciulini' la CM 2018 din Rusia. Scotia a.

Mitropolia Ardealului: Motivele grave pentru care Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Motivele pentru care parintele Cristian Pomohaci a fost caterisit au fost dezvaluite de Mitropolia Ardealului. Aceasta a publicat motivarea deciziei de a-l exclude pe Pomohaci din preotie. Din comunicatul Mitropoli.

SCANDAL URIAS la Nasul TV: Radu Moraru, dat afara de la televiziunea pe care a infiintat-o (VIDEO)

Orice nas isi are nasul! Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV, dar si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licentei tv. Pe.

SCANDAL la Nasul TV: Radu Moraru, dat afara de la televiziunea pe care a infiintat-o (VIDEO)

Orice nas isi are nasul! Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV, dar si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licentei tv. Pe.

NASUL TV, PRELUAT in forta: Bodyguardul lui Dragnea a blocat intrarea lui Radu Moraru in televiziune

Se precipita spiritele la Nasul TV dupa ce Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la televiziunea pe care a infiintat-o. Presedintele Consilului de Administratie, Paul Alexandru.

Scandal la Nasul TV. Actionarul minoritar a preluat emisia, invocand o datorie de 200.000 de euro. in replica, Radu Moraru afirma ca se doreste inchiderea abuziva a televiziunii

Radu Moraru, actionarul majoritar al televiziunii Nasul TV, a fost destituit din toate functiile pe care le avea la postul Nasul TV, potrivit unui comunicat care ruleaza pe ecranului acestui post, in conditiile in care emisia a fost preluata de reprezentantii actionarilor minoritari. Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licenteiTV, scrie in respectivul comunicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )