Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactia lui Tariceanu, dupa cresterea ROBOR: Slava Domnului, nu am credite in lei

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Tariceanu, dupa cresterea ROBOR: Slava Domnului, nu am credite in lei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, joi, ca Slava Domnului nu are niciun credit in lei, in contextul in care indicele ROBOR a crescut la 1,46%, dar ca empatizeaza cu cei care au credite, pe care ii intelege foarte bine . continuă pe România Liberă

Calin Popescu-Tariceanu, dupa cresterea ROBOR: Slava Domnului, nu am credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca nu are credite in lei, in contextul in care a fost intrebat de legatura dintre cresterea indicelui ROBOR si faptul ca Guvernul a incasat dividende de la companiile de stat.

Tariceanu, despre cresterea ROBOR: Eu personal, ca persoana fizica, nu am credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, intrebat despre cresterea ROBOR si majorarea ratelor la credite, ca el personal, ca persoana fizica, nu are credite. Eu personal,.

Calin Popescu Tariceanu: Eu n-am vazut nicio scumpire la carburant. N-am niciun credit, slava Domnului! Empatizez cu cei care au credite

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut azi, intr-o conferinta de presa, ca pretul carburantilor nu a crescut, desi benzina si motorina s-au scumpit treaptat in ultimele zile. De asemenea, in contextul in care a crescut dobanda la creditele in lei, liderul ALDE spune ca el nu are datorii la la banci, dar ca empatizeaza cu cei care au credite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )