Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactia presedintelui Asociatiei Colectiv in cazul Piedone: Ma bucur, era o palma data memoriei copiilor nostri

Antena3 Antena3,
Reactia presedintelui Asociatiei Colectiv in cazul Piedone: Ma bucur, era o palma data memoriei copiilor nostri

Eugen Iancu presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 a declarat, pentru Mediafax, imediat dupa decizia instantei, care a interzis candidatura lui Cristian Popescu Piedone, ca tragedia din Colectiv nu ii. continuă pe Antena3

Magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Judecatoria sectorului 4 a respins astazi contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar, transmite Agerpres. Decizia instantei, pronuntata astazi, nu e definitiva. Reprezentanti ai Asociatiei ''Colectiv pentru Viitor '' s-au prezentat vineri la Judecatoria sectorului 4, pentru a depune contestatii impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone pentru un nou mandat la primarie.

Cristian Popescu Piedone poate candida, magistratii au respins contestatia Asociatiei ,,Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 a respins, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, decizia nu este definitiva.

Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, dar decizia nu este definitiva.

Magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Judecatoria sectorului 4 a respins astazi contestatiile depuse de 10 supravietuitori ai tragediei din clubul Colectiv impotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la functia de primar, transmite Agerpres.

Motivarea instantei in cazul Piedone: Comunitatea, singura in masura sa sanctioneze candidatul

Decizia prin care s-a respins contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor ,privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 , a fost motivata pe ideea ca pentru sanctionarea lui, daca va fi cazul, se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )