Libnet.ro
UNICEF

14:15

Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Antena3 Antena3,
Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Presedintele Emmanuel Macron si-a. continuă pe Antena3

PRIMA reactie a presedintelui Frantei, dupa ATACUL de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost informat in timp real despre atacul armat de la Strasbourg. in consecinta, el a decis sa-si scurteze intalnirea in desfasurare si a cerut ca ministrul de.

VIDEO Criza vestelor galbene . Emmanuel Macron decreteaza starea de urgenta economica si sociala. Masurile anuntate de presedintele Frantei

Dupa patru weekend-uri de violente, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a decretat, in primele explicatii publice in fata natiunii, starea de urgenta economica si sociala, anuntand o serie de masuri pentru o Franta a meritului si muncii. Presedintele Frantei a condamnat violentele de la protestele vestelor galbene, despre care a spus ca au tulburat natiunea.

Ce efect au avut masurile anuntate de Emmanuel Macron

Aproape 60% dintre cetatenii francezi nu au fost convinsi de presedintele Emmanuel Macron, care a promis masuri pentru depasirea crizei sociale, arata un sondaj realizat de Institutul Odoxa la cererea.

Discursul lui Emmanuel Macron, care nu a renuntat la facilitatile pentru impozitul pe avere, nu reuseste sa convinga vestele galbene

Noile concesiuni anuntate de Emmanuel Macron si mea culpa sa legata de responsabilitatea in criza nu reusesc sa convinga ansamblul vestelor galbene, multi dintre protestatari ramanand mobilizati marti, iar perspectiva unor noi manifestantii cu risc ridicat ramane mare pentru ziua de sambata, scrie AFP.

Emmanuel Macron anunta masuri economice extraordinare in Franta

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat o serie de masuri economice extraordinare, in lumina protestelor violente din Franta. Acesta a anuntat, printre altele, stimularea veniturilor celor din patura de.

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )