Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Antena3 Antena3,
Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost. continuă pe Antena3

Gabriela Zoana, despre atacul de la Strasbourg: Pompierii se asteptau cumva la un astfel de atac

Europarlamentarul Gabriela Zoana a vorbit la Sinteza Zilei despre atacul de la Strasbourg, oferind si o informatie in premiera. Citeste si:Atac armat in centrul orasului Strasbourg! Sunt mai.

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Imagini exclusive de la locul atacului armat din Strasbourg - VIDEO

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

PRIMA reactie a presedintelui Frantei, dupa ATACUL de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost informat in timp real despre atacul armat de la Strasbourg. in consecinta, el a decis sa-si scurteze intalnirea in desfasurare si a cerut ca ministrul de.

Corina Cretu, detalii despre atacul de la Strasbourg: Este interdictie. Nimeni nu iese, nimeni nu intra

Comisarul european Corina Cretu este printre romanii care se afla in aceasta seara la Strasbourg, acolo unde o persoana a deschis focul in centrul orasului. Citeste si:Atac armat in centrul.

Cele mai bizare marturii despre dictatorii excentrici din secolul XX. Cine a fost seful de stat care organiza executii in masa pe melodia sa favorita

Extrem de bogati si puternici, dictatorii din secolul XX au uimit lumea prin excentricitatea lor si prin deciziile bizare pe care le-au luat.

Renate Weber: Eram exact in centru! Lumea s-a baricadat

Renate Weber, europarlamentar, a vorbit despre incidentul de la Strasbourg. Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac armat produs in orasul francez Strasbourg, potrivit Le Figaro. Schimb de.

Primele marturii ale europarlamentarilor romani din mijlocul ATACULUI de la STRASBOURG! Cristian Busoi (PNL): Vad multe ambulante, e STARE DE URGENTA

Cristian Busoi, europarlamentar PNL, se afla la Strasbourg, chiar in preajma zonei in care s-a desfasurat atacul armat, si sustine ca starea este una foarte tensionata. Totodata, oficialul european a precizat.

Radu Tudor, despre protestele violente din Franta: Sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au avut loc in Franta

Radu Tudor a vorbit despre protestele violente din Franta pe blogul sau. Jurnalistul spune ca o posibila explicatie ar fi ca sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au.

Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Presedintele Emmanuel Macron si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )