Libnet.ro
UNICEF

16:45

Reactia uneia dintre cele mai inimoase romance, care pus umarul la construirea Mausoleului Mararasesti, atunci cand a vazut cum sunt tratati eroii

Adevărul Adevărul,
Reactia uneia dintre cele mai inimoase romance, care pus umarul la construirea Mausoleului Mararasesti, atunci cand a vazut cum sunt tratati eroii

Zefira Voiculescu a fost membra a Societatii Ortodoxe Nationale a Femeilor din Romania si a Comitetului care s-a ocupat de construirea Mausoleului de la Marasesti. continuă pe Adevărul

Reactia uneia dintre cele mai inimoase romance, care pus umarul la construirea Mausoleului Mararasesti, atunci cand a vazut cum sunt tratati eroii neamului

Zefira Voiculescu a fost membra a Societatii Ortodoxe Nationale a Femeilor din Romania si a Comitetului care s-a ocupat de construirea Mausoleului de la Marasesti.

S-a aflat secretul uneia dintre cele mai misterioase cladiri din Timisoara. Ce legatura are cu fosta Securitate

O casa misterioasa, invaluita de iedera si istorie, aflata pe bulevardul Corneliu Coposu, de langa strandul Termal, a facut multe generatii de timisoreni sa se intrebe ce poveste ascunde.

Cei mai buni caricaturisti din lume si-au ales ca inspiratie unul dintre cele mai interesante personaje

Caricaturistii de la Barcelona International Comic Fair Salonul benzilor desenate din Barcelona), care se desfasoara intre 30 martie si 2 aprilie in orasul spaniol, si l-au ales ca personaj inspirational pe Donald Trump, arata EFE.

Amical de lux pentru nationala Romaniei. Tricolorii, meci cu una dintre cele mai puternice echipe din lume

Nationala Romaniei va disputa un meci amical spectaculos in acesta vara. Prin intermediul unui comunicat de presa, Federatia Romana de Fotbal anunta ca tricolorii pregatiti de Christoph Daum vor intalni.

Doua dintre cele mai vechi jocuri video din torrente apartin de Ubisoft

Pirate Bay e pe cale sa implineasca minunata varsta de 13 ani si, de-a lungul acestei perioade indelungate, a reusit sa mentina in viata doua jocuri Ubisoft. Cu toate ca nu este impresionant ca un site sa reziste si sa se afle online pentru o perioada atat de indelungata, mentinerea vie a unui torrent, de-a [].

Zece cele mai rapide avioane supersonice din lume

Odata ce bazele zborului au fost puse, lumea intreaga s-a schimbat. Iar de-a lungul anilor, industria aviatica a cunoscut o evolutie impresionanta, reusind sa ne aduca in fata unele dintre cele mai rapide avioane supersonice pe care inainte cu un secol nici macar nu ni le puteam imagina posibile. Schimbarile principale au aparut in decursul celui [&8230;].

Una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov va fi reabilitata cu 21 de milioane de lei

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

Cele mai spectaculoase circuite de Formula 1 din lume, unde se poate circula cu viteze ametitoare

Formula 1 atrage anual milioane de pasionati care vor sa vada masinile care demareaza, cu viteze ametitoare, pe pistele special amenajate denumite circuite. Iata mai jos cateva dintre cele mai spectaculoase circuite de F1 din lume.

Istoria lui 1 aprilie, cu haz si cu necaz. Cele mai reusite fake news“ de Ziua Pacalelilor

Ziua Pacelelilor a devenit, de-a lungul anilor, si un prilejpentru ca mass-media sa descreteasca fruntile oamenilor. Pomii cu spaghete, povestea de dragoste dintre Margaret Thatcher si Mihail Gorbaciov si primul documentar cu pinguini zburatori – sunt cateva dintre cele mai cunoscute si senzationale stiri falseprezentate atat de serios.

Ardeleanul care a inventat cel mai performant filtru de apa: Khaled al Mezayen are un doctorat in farmacie industriala si un MBA in management farmaceutic |REPORTAJ

Un tanar care locuieste la Sibiu a intrat in finala uneia dintre cele mai importante competitii din lume dedicate inovatiilor care pot schimba lumea, The Chivas Venture“. Competitia, organizata de compania care detine cunoscuta marca de whiskey, ofera premii in valoare de un milion de dolari celor mai bune proiecte. Iar proiectul care l-a dus pe sibianul Khaled al Mezayen in finala competitiei mondiale este cel al unui filtru de apa deosebit de performant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )