Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cei mai buni caricaturisti din lume si-au ales ca inspiratie unul dintre cele mai interesante personaje

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni caricaturisti din lume si-au ales ca inspiratie unul dintre cele mai interesante personaje

Caricaturistii de la Barcelona International Comic Fair Salonul benzilor desenate din Barcelona), care se desfasoara intre 30 martie si 2 aprilie in orasul spaniol, si l-au ales ca personaj inspirational pe Donald Trump, arata EFE. continuă pe România Liberă

Fondatorul Amazon.com a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Ce avere are

Fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, a devenit miercuri al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cresterea averii sale cu 1,5 miliarde de dolari datorita avansului actiunilor companiei, relateaza Bloomberg.

Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

In unele tari, preturile extrem de mari au dus la adevarate revolte, din cauza faptului ca pana si alimentele de baza erau mult prea scumpe, iar oamenii nu-si puteau hrani familiile. in.

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

Motivele pentru care norvegienii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta

Raportul Mondial al Fericirii a adus din nou in atentie nivelul de satisfactie al cetatenilor din intreaga lume. Norvegienii detin secretele unui stil de viata echilibrat, care le aduce inca o data titlul de cei mai fericiti oameni de pe planeta.

Cei mai activi angajatori in primul trimestru din 2017: domeniile cu cele mai multe locuri de munca disponibile

Cei mai mari 50 de angajatori din piata locala, in functie de numarul de locuri de munca disponibile, au cautat sa recruteze in total aproape 5. 600 de angajati in primul trimestru din 2017, potrivit datelor eJobs. Astfel, cele mai multe joburi au fost.

Amical de lux pentru nationala Romaniei. Tricolorii, meci cu una dintre cele mai puternice echipe din lume

Nationala Romaniei va disputa un meci amical spectaculos in acesta vara. Prin intermediul unui comunicat de presa, Federatia Romana de Fotbal anunta ca tricolorii pregatiti de Christoph Daum vor intalni.

​Topul asiguratorilor cei mai reclamati la ASF in 2016: City Insurance a atras peste 3.300 de reclamatii, in crestere cu peste 70%, iar Asirom VIG a avut 1.813 reclamatii, in crestere cu 87,6%

City Insurance, asigurator aflat in redresare financiara de aproape un an, cu un portofoliu solid pe RCA, a atras in 2016 cele mai multe reclamatii din partea asiguratilor - 3. 329, echivalentul a 36,3 % din totalul reclamatiilor din piata si in crestere cu 73,02% fata de anul anterior, arata datele ASF. Pe urmatoarele patru locuri s-au situat Asirom VIG 1. 813 de reclamatii, in crestere cu 87,6%), Euroins 1. 103 reclamatii, in scadere cu 27,1%), Carpatica Asig. 770 reclamatii, in scadere cu 22,6%) si Omniasig VIG 479 reclamatii, in scadere cu 32,06%). ASF spune ca anul trecut a solutionat in favoarea petentilor 6. 414 de petitii, echivalentul a 70,05% din totalul petitiilor solutionate.

Se impart ultimele cutite si incepe Bootcampul la Chefi la cutite cu cei mai multi concurenti din istoria emisiunii

Emisiunea Chefi la cutite se pregateste de etapa Bootcampului, luni seara, de la 20. 30, iar chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu impart ultimele cutite celor care merita sa treaca in faza urmatoare.

Bloomberg: Euro ar putea atinge cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul victoriei lui Marine Le Pen la alegerile prezidentiale din Franta

Euro ar putea ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul in care lidera Frontului National, Marine Le Pen, va castiga alegerile prezidentiale din Franta, au precizat economisti citati de Bloomberg.

FOTO Copila care ne invata lectia daruirii: Lumea nu se schimba pocnind din degete, ci toti trebuie sa fim mai buni

La doar 13 ani, Alexandra Popescu, Alexuta, cum ii spun prietenii, este cel mai tanar voluntar al Asociatiei Invictus. Si-a cultivat pasiunea pentru sport din primii ani de scoala, iar pana acum a adunat peste 100 de medalii de la diverse competitiile din intreaga tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )