Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai spectaculoase circuite de Formula 1 din lume, unde se poate circula cu viteze ametitoare

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase circuite de Formula 1 din lume, unde se poate circula cu viteze ametitoare

Formula 1 atrage anual milioane de pasionati care vor sa vada masinile care demareaza, cu viteze ametitoare, pe pistele special amenajate denumite circuite. Iata mai jos cateva dintre cele mai spectaculoase circuite de F1 din lume. continuă pe Adevărul

Cele mai bogate femei din lume

Un numar-record de femei si-au facut loc in topul celor mai bogate persoane din lume, impreuna avand venituri de 852,8 miliarde de dolari. Cea mai mare parte a miliardarelor au mostenit uriasele lor averi.

Cum a reusit Oradea sa ajunga orasul care ofera cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale si clinici de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unui studiu recent facut de platforma Storia. ro.

Targul de Carte si Muzica ii asteapta pe brasoveni cu noutati, lansari de carte si 70 de standuri cu cele mai noi aparitii editoriale

In cadrul acestei editii a targului cititorii vor avea parte de nu mai putin de douazeci de noutati editoriale, 70 de standuri de carti de la cele mai importante edituri.

Cele mai premiate filme romanesti vor putea fi vizionate la Muzeul de Istorie din Targoviste

Cinci dintre cele mai noi sau mai premiate titluri romanesti vor putea fi vizionate la Muzeul de Istorie din Targoviste str. Calea Domneasca, nr. 189), in perioada 30 martie - 2 aprilie, in cadrul celei de-a sasea editii a caravanei Zilele Filmului Romanesc.

Oradea, Brasov si Timisoara, orasele cu cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea, resedinta si cel mai mare oras din judetul Bihor, a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania. Vezi.

STUDIU Oradea, Brasov si Timisoara, orasele cu cele mai bune facilitati medicale din Romania

Oradea este centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, avand 16 spital de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii. Asa arata un studiu recent facut de platforma storia. ro.

Orasele din Crisana, Transilvania si Banat sunt percepute de romani ca avand cele mai bune spitale din tara. Orasele din sud si est sunt la coada clasamentului - studiu

​Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabineteprivate si zeci de farmacii, Oradea a fost desemnat ca fiind centrulurban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, potrivit unuistudiu realizat de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro.Clasamentul continua cu orasele Brasov, Timisoara, Targu Mures, BaiaMare, Pitesti si Cluj-Napoca. La polul opus, printre cele maidezavantajoase orase din punctul de vedere al facilitatilor medicale senumara Giurgiu, Focsani, Tulcea, Calarasi, Constanta, Bacau si Vaslui.

Imagini socante din unul din cele mai mari abatoare din Belgia: Autoritatile au decis imediat inchiderea acestuia (VIDEO)

Organizatia pentru drepturile animalelor Animal Rights a prezent public un filmulet socant cu felul in care sunt abuzatele animalele intr-un din cel mai mare abator de porci din.

Leguma care a declansat criza in una dintre cele mai mari tari din lume (FOTO)

In unele tari, preturile extrem de mari au dus la adevarate revolte, din cauza faptului ca pana si alimentele de baza erau mult prea scumpe, iar oamenii nu-si puteau hrani familiile. in.

Cea mai frumoasa bunica din lume a creat senzatie pe internet. Are doua nepoate, dar arata ca o adolescenta (FOTO)

O bloggerita de fashion din Serbia este bunica la doar 47 de ani. Zaklina a uimit toti internautii cu felul in care arata si cu vestimentatiile moderne pe care le afiseaza in fotografiile de pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )