Libnet.ro
UNICEF

14:15

Reactii dupa Alashkert - FCSB. Bogdan Andone: Jucam returul ca la 0-0

Online Sport Online Sport,
Reactii dupa Alashkert - FCSB. Bogdan Andone: Jucam returul ca la 0-0

Vedeti ce au declarat antrenorul Bogdan Andone si atacantul Florin Tanase dupa victoria obtinuta de FCSB in Armenia, 3-0 cu Alashkert, in turul 2 preliminar al Europa League. continuă pe Online Sport

Alashkert vs FCSB 0-3 Echipa lui Bogdan Andone isi asigura un retur linistit

FCSB s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Alashkert, in prima mansa a turului doi preliminar din Europa League. Formatia din Armenia a reusit sa ii puna probleme vicecampioanei Romaniei in prima repriza, Vlad avand doua interventii salvatoare. Echipa lui Bogdan Andone si-a revenit insa dupa pauza si a marcat de trei ori, prin Florin Tanase 60), Iulian Cristea 68) si Florinel Coman 82).

Alashkert FCSB 0-3, in turul 2 Europa League. Tanase: 99% suntem calificati

Alashkert FCSB se joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Partida programata la ora 20:00 va fi transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate .

Bogdan Andone nemultumit dupa primul pas gresit la FCSB: Inseamna ca nu se vrea

FCSB a fost tinuta in sah de Sepsi Sf. Gheorghe, luni seara, in ultima partida a etapei a 2-a, meci incheiat la egalitate, scor 0-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )