Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reactii dupa calificarea surpriza a Astrei in finala Cupei Romaniei. Pe cine isi doresc giurgiuvenii ca adversari

Adevărul Adevărul,
Reactii dupa calificarea surpriza a Astrei in finala Cupei Romaniei. Pe cine isi doresc giurgiuvenii ca adversari

Astra Giurgiu a reusit surpriza in meciul retur cu Petrolul Ploiesti, din Cupa Romaniei si s-a calificat in finala, dupa ce a invins cu 2-1. Cea de-a doua participanta a ultimului act din competitie se va hotari joi, lupta dandu-se intre Steaua si Dinamo. continuă pe Adevărul

Petrolul si Astra se bat pentru un loc in finala Cupei Romaniei. Palmaresul celor doua echipe in aceasta competitie

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti isi disputa miercuri seara, de la ora 20. 30 in direct la Pro TV), un loc in finala Cupei Romaniei. Partida pleaca de la scorul de 0-0, inregistrat in tur, la Ploiesti.

Toate reactiile dupa calificarea surpriza a Astrei Giurgiu in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a reusit surpriza in meciul retur cu Petrolul Ploiesti, din Cupa Romaniei si s-a calificat in finala, dupa ce a invins cu 2-1.

Nu e finala pana nu e final: Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei cu un gol in ultimele secunde

Astra s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Romaniei invingand Petrolul Ploiesti cu 2-1, gratie unui gol marcat in minutul 4 suplimentar. La 1-1, elevii lui Lucescu erau calificati, insa golul Astrei a calificat echiipa giurgiuveana in ultimele secunde de joc. In tur fusese 0-0.

Flavius Stoican crede ca ar fi un miracol daca Dinamo va reusi sa se califice in finala Cupei Romaniei

Antrenorul dinamovist Flavius Stoican crede ca doar un miracol mai poate asigura califiicarea elevilor sai in finala CupeiRomaniei, dupa 5-2 pentru Steaua in partida tur. incercam sa facem un meci mare,.

Flavius Stoican crede ca doar o minune mai poate califica Dinamo in finala Cupei Romaniei

In conferinta de presa sustinuta miercuri, Flavius Stoican a vorbit despre strategia pe care o va aborda in incercarea intoarcerii rezultatului din turul semifinalei de Cupa Romaniei, cand Steaua a invins cu 5-2, in meciul considerat pe teren propriu si disputat pe Arena Nationala. Mansa secunda se va juca joi, pe acelasi stadion, incepand cu ora 20.

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti joaca un nou meci tactic pentru un loc in finala Cupei Romaniei (LIVE 20:30)

Cupa Romaniei Timisoareana programeaza miercuri seara, de la ora 20:30, primul retur din semifinale, meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. In tur, la Ploiesti, a fost egal, 0-0.

Semifinalele Cupei Romaniei: Astra - Petrolul 2-1 / Astra se califica dramatic, la ultima faza a meciului

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa un meci dramatic, decis la ultima faza. Petrolul a deschis scorul in prima repriza prin Toto Tamuz, iar in repriza secunda Astra atacat in valuri. Budescu a reusit egalarea, iar la ultima faza a partidei Paul Papp a inscris golul calificarii. In partida tur disputata la Ploiesti, scorul a fost egal, 0-0. Astra Giurgiu va intalni in finala Cupei Romaniei castigatoarea dintre Steaua si Dinamo 5-2 in tur).

VIDEO Borussia Dortmund s-a calificat in finala Cupei Germaniei

Borussia a obtinut, marti, calificarea in finala Cupei Germaniei la fotbal, dupa ce a invins, scor 2-0, pe Wolfsburg. Meciul s-a desfasurat pe Signal Iduna Park.

Meci dramatic la Giurgiu! Astra a invins Petrolul in ultimele secunde si s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Meciul dintre Astra si Petrolul Ploiesti, contand in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei, s-a incheiat cu 2-1. intrucat partida din tur s-a incheiat cu o remiza alba, giurgiuvenii s-au calificat in ultimul act al competitiei.

Rennes s-a calificat in finala Cupei Frantei

Rennes are sansa de a pune capat unei perioade de 43 de ani fara trofeu, dupa ce s-a calificat in finala Cupei Frantei. in semifinala disputata pe Stade de la Route din Lorient, Rennes a invins cu 3-2 pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )