Libnet.ro
UNICEF

21:00

Reactii dupa intalnirea Monti-Ponta: Guvernul italian solicita un calendar clar pe tema Schengen/ Ponta despre masurile economice: Exista o cale de mijloc si cred ca aceea este cea mai buna

Hotnews Hotnews,
Reactii dupa intalnirea Monti-Ponta: Guvernul italian solicita un calendar clar pe tema Schengen/ Ponta despre masurile economice: Exista o cale de mijloc si cred ca aceea este cea mai buna

Italia sustine eforturile Romaniei pentru admiterea in spatiul Schengen si solicita stabilirea unui termen clar pentru aderare, se scrie intr-un comunicat difuzat pe site-ul guvernului italian, preluat de agentia AGI, dupa intalnirea de la Roma, de miercuri, dintre premierul italian Mario Monti si premierul Victor Ponta, transmite Agerpres. Tot dupa intrevederea dintre cei doi, premierul Victor Ponta a afirmat ca Romania si Italia au pozitii similare referitoare la evolutiile din Uniunea Europeana si s-a declarat adeptul caii de mijloc in ceea ce priveste masurile anticriza adoptate de guvernele statelor UE. continuă pe Hotnews

Intalnirea Monti-Ponta: Guvernul italian solicita un calendar clar pe tema Schengen/ Ponta despre masurile economice: Exista o cale de mijloc si cred ca aceea este cea mai buna

Italia sustine eforturile Romaniei pentru admiterea in spatiul Schengen si solicita stabilirea unui termen clar pentru aderare, se scrie intr-un comunicat difuzat pe site-ul guvernului italian, preluat de agentia AGI, dupa intalnirea de la Roma, de miercuri, dintre premierul italian Mario Monti si premierul Victor Ponta, transmite Agerpres. Tot dupa intrevederea dintre cei doi, premierul Victor Ponta a afirmat ca Romania si Italia au pozitii similare referitoare la evolutiile din Uniunea Europeana si s-a declarat adeptul caii de mijloc in ceea ce priveste masurile anticriza adoptate de guvernele statelor UE.

Dupa intalnirea Monti-Ponta, guvernul italian solicita un calendar clar pe tema Schengen

Italia sustine eforturile Romaniei pentru aderarea in spatiul Schengen si solicita stabilirea unui termen clar pentru aderare, se scrie intr-un comunicat difuzat pe site-ul guvernului italian, preluat de agentia AGI, dupa intalnirea de la Roma, de miercuri, dintre premierul italian Mario Monti si premierul Victor Ponta.

Guvernul italian a decis desfiintarea a zeci de provincii. Afla de ce.

Guvernul italian a adoptat miercuri un decret prin care a decis desfiintarea a zeci de provicii, pentru a face economii in costurile administratiei publice, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Italia are 20 de regiuni, dintre care cinci cu statut special de autonomie. Legea vizeaza provincii din 15 regiuni. Numarul provinciilor din aceste regiuni va fi redus de la 86 la 51, precizeaza Guvernul italian. Guvernoratele provinciale vor fi desfiintate incepand de la 1 ianuarie 2013. Timp de un .

Guvernul de la Roma anunta dupa intalnirea Ponta-Monti ca doreste un calendar clar pe ...

Italia sustine eforturile Romaniei pentru admiterea in Spatiul Schengen si doreste stabilirea unui termen clar pentru aderare, anunta Guvernul de la Roma dupa intrevederea pe care premierul Victor Ponta a avut-o la Roma cu omologul sau italian, Mario Monti, potrivit Mediafax. Premierul Mario Monti isi doreste sa fie stabilita o perspectiva clara de aderare, conform deciziilor luate la Consiliul European desfasurat in martie, se arata intr-un comunicat al Guvernului italian citat de pagina .

Italia anunta ca doreste un calendar clar pe tema aderarii Romaniei la Schengen, dupa intalnirea Ponta-Monti

Italia sustine eforturile Romaniei pentru aderarea la Schengen si doreste stabilirea unui termen clar in acest sens, anunta Guvernul de la Roma, dupa intrevederea pe care premierul Victor Ponta a avut-o la Roma.

Victor Ponta: Guvernul va cumpara un Ford B-Max, vrem sa promovam masinile produse in Romania

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in cadrul vizitei sale la Uzina Ford de la Craiova, ca Guvernul va cumpara un model B-Max, pentru ca vrea sa promoveze masinile produse in Romania, scrie Mediafax. Da, am.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )