Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reactii in presa internationala despre criza politica din Romania:Sfidarea lui Grindeanu, departe de omul de acum cinci luni

Adevărul Adevărul,
Reactii in presa internationala despre criza politica din Romania:Sfidarea lui Grindeanu, departe de omul de acum cinci luni

Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala din Romania provocata de PSD, dupa ce miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei. continuă pe Adevărul

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

Reactii in presa internationala despre criza provocata de PSD:Sfidarea lui Grindeanu, departe de omul de acum cinci luni

Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala din Romania provocata de PSD, dupa ce miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei.

Ce a scris presa straina despre criza provocata de PSD, prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu

Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala din Romania provocata de PSD, care miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand.

Criza politica din Romania, pe intelesul tuturor. Riscurile despre care s-a vorbit prea putin

In urma Consiliului Executiv CEx) al PSD-ului de miercuri seara, coalitia a decis sa retraga sprijinul politic acordat cabinetului Grindeanu. Ca urmare, o parte dintre ministri au demisionat. Premierul.

Presa internationala leaga decizia PSD de a demite premierul de modificarea Codului Penal

Criza politica din Romania se afla in continuare in atentia presei internationale, care leaga decizia PSD de a initia o motiune de cenzura pentru demiterea premierului Sorin Grindeanu, precum si refuzul acestuia de a se retrage de la conducerea Guvernului, de tentativele de modificare a Codului Penal.

Presa internationala leaga decizia PSD de a demite premierul de modificarea Codului Penal

Criza politica din Romania se afla in continuare in atentia presei internationale, care leaga decizia PSD de a initia o motiune de cenzura pentru demiterea premierului Sorin Grindeanu, precum si refuzul acestuia de a se retrage de la conducerea Guvernului, de tentativele de modificare a Codului Penal, noteaza News. ro.

Europarlamentar roman, semnal de alarma la criza politica din tara: Presedintele Donald Trump va dori sa fie...

Toti cei implicati in actuala criza politica de la Bucuresti trebuie sa fie constienti ca presedintele SUA, Donald Trump, va dori sa fie tinut la curent in legatura cu evolutia situatiei, a af.

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: De ce s-a intamplat asta? Din plictiseala!(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre criza politica din Romania, generata de scandalul din interiorul PSD. S-a demonstrat in aceste zile.

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Sorin Grindeanu nu cedeaza: Nu imi dau demisia. Acesta e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. Voi ramane in PSD (VIDEO)

Criza politica din Romania se adanceste. Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu isi da demisia din functia de premier, dupa ce a ramas fara sprijin politic din partea coalitiei de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )