Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre scandalul din PSD: De ce s-a intamplat asta? Din plictiseala!(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scandalul din PSD: De ce s-a intamplat asta? Din plictiseala!(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre criza politica din Romania, generata de scandalul din interiorul PSD. S-a demonstrat in aceste zile. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, despre scandalul din PSD: Dragnea nu a vrut sa-i ia capul lui Grindeanu

Scandal fara precedent intre Guvern si partidul de guvernamant. in spatiul public apar din ce in ce mai multe informatii ca actualul cabinet se indreapta cu pasi siguri spre o.

Radu Banciu, despre tensiunile de pe scena politica: Remarcam ora tardiva la care in general se pun la cale, in Romania, si lucrurile bune si mai putin bune (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre conferinta de presa in care Sorin Grindeanu a anuntat ca nu demisioneaza dun functia de.

Radu Banciu, despre dosarul Mineriada: Cu cat va fi mai sanatos nea Ion de aici inainte, cu atat sunt sanse mai mari sa-si ispaseasca condamnarea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca procurorii de la Parchetul Militar au trimis in judecata dosarul Mineriadei din 1990.

Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audienta nu a atins asteptarile (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu finala de Grand Slam de la Roland Garros dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, remarcand ca audientele nu au fost pe m.

Unspe Metri. Radu Banciu, despre Jelena Ostapenko: Romanul nu stie sa ii spuna talentului inteligenta (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri principalele doua evenimente sportive ale weekendului, si anume infrangerea Simonei Halep in fi.

Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine astazi, la ora 11:00, o declaratie de presa. Reactia presedintelui vine in contextul in care PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze.

Scandalul din PSD, faza pe servicii. Grindeanu, avertisment pentru Dragnea: Nu eu am fost la partide de tenis, la sprituri. Daca va continua... (VIDEO)

Conflictul dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, se adanceste de la o zi la alta. Cu fiecare declaratie de presa, cei doi lideri politici lanseaza o intreaga serie de.

Scandalul din PSD, la punctul culminant. Dragnea, inainte de CEx: Nu am cerut demisia nimanui. Lucrurile nu mai pot evolua ca pana acum (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, unde se va decide soarta Guvernului Grindeanu, ca nu a cerut demisia nimanui din executiv, dar ca.

Radu Banciu: Mircea Badea, afland ca intrebarea pentru Trump a fost pusa de o TVR-ista, a facut-o terci pe aia, pana cand a aflat ca, de fapt, era intrebarea lui Gadea si atunci a zis ca era geniala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre scandalul dintre jurnalistii care l-au insotit pe Klaus Iohannis la intrevederea lui Donald Trump, la Casa.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )