Libnet.ro
UNICEF

18:00

Reactiile dupa calificarea lui Dinamo in optimile Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Reactiile dupa calificarea lui Dinamo in optimile Cupei Romaniei

Dinamo a invins Sanatatea Cluj in 16-imile Cupei Romaniei si i-a adus antrenorului Flavius Stoican victoria la meciul sau de debut pe banca tehnica a alb-rosilor. continuă pe Adevărul

FC Vaslui, Chindia, Corona Brasov, Viitorul si ACS Poli Timisoara, in optimile Cupei Romaniei

Echipele FC Vaslui, Chindia Targoviste, Corona Brasov, Viitorul Constanta si ACS Poli Timisoara s-au calificat, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana. Rezultate inregistrate in partide.

ACS Poli Timisoara, calificare fara emotii in optimile Cupei Romaniei

Echipa banateana a invins pe FC Bihor in deplasare, la Oradea, cu 1-0, dupa un joc in care n-a excelat, insa nici nu a avut mari dificultati in vata unui adversar dintr-o liga inferioara.

Surpriza de proportii: Ripensia elimina U Cluj si se califica in optimile Cupei

Echipa de Liga a V-a, Ripensia Timisoara, a trecut in mod surprinzator de U Cluj, scor 2-1, in 16-imile Cupei Romaniei. Meciul s-a disputat pe stadionul Dan Paltinisanu, in fata a aproximativ 3000 de spectatori, nigerianul Joseph Anagor inscriind, probabil, cel mai frumos gol din aceasta faza a competitiei.

Chindia Targoviste, unica surpriza de pana acum in 16-imile Cupei Romaniei

O singura surpriza inregistrata pana acum, in saisprezecimile Cupei Romaniei. Sageata Navodari a fost eliminata de Chindia Targoviste, echipa ce evolueaza in Liga a III-a. SC Vaslui, Corona.

Programul 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei. Chindia da piept cu Sageata Navodari

Chindia va da piept, marti, de la ora 16. 00 cu Sageata Navodari, in 16-mile Cupei Romaniei. Mai ajos aveti programul partidelor care se vor disputa, marti, miercuri si joi, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

Gloria Buzau - FC Botosani, in 16-imile Cupei Romaniei

Gloria Buzau va intalni miercuri formatia FC Botosani, partida contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal. Partida se va desfasura pe stadionul din Crang, de la ora 16.

De la 50.000 de fani, la cel mult 2.700. Steaua isi trimite suporterii in Berceni, pentru meciul din 16-imile Cupei Romaniei

Marti, miercuri si joi se disputa partidele din 16-imile Cupei Romaniei, iar cum adversarul Stelei nu este unul de calibru, oficialii ros-albastrilor au ales drept gazda a partidei o arena a unei echipe din liga a II-a din Bucuresti.

Flavius Stoican debuteaza cu dreptul pe banca lui Dinamo

Dinamo merge in optimile Cupei Romaniei, la capatul unui meci cu Sanatatea Cluj Liga a 3-a), incheiat cu scorul de 4-0, in care Zougoula a debutat cu o dubla in tricoul cainilor, completat fiind de Ionel Danciulescu si Dorin Rotariu. Catalin Munteanu a revenit in iarba dupa o accidentare care l-a tinut 6 luni pe bara. Tot 4-0 in favoarea cainilor a fost si in urma cu sase ani, cand Dinamo a castigat fara drept de apel in deplasare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )