Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid intoarce scorul si invinge PSG in optimile Champions League

Online Sport Online Sport,
Real Madrid intoarce scorul si invinge PSG in optimile Champions League

Pentru cei care nu au urmarit meciul dintre Real Madrid si PSG rezultatul de 3-1 inregistrat la finalul mansei tur de pe Bernabeu este un rezultat mincinos daca tinem cont de realitatea din teren. continuă pe Online Sport

Real Madrid intoarce rezultatul cu PSG si castiga primul duel din optimile Ligii Campionilor

Real Madrid s-a impus cu 3-1 in partida de pe teren propriu cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, dupa ce francezii au deschis scorul si au dominat mare parte din repriza secunda. Min. PSG cedeaza.

Meci de gala in aceasta seara: Real Madrid versus Paris Saint Germain in optimile Ligii Campionilor

In aceasta seara, de la ora 21. 45, in optimile de finala ale Ligii Campionilor, se intalnesc Real Madrid si Paris Saint-Germain.

VIDEO Real Madrid - Real Sociedad 5-2/ Meci spectacol pe Bernabeu - Gol din primul minut si hat-trick pentru Ronaldo

Real Madrid a obtinut o victorie spectaculoasa pe Santiago Bernabeu in fata celor de la Real Sociedad, scor 5-2 etapa XXIII din La Liga). Elevii lui Zinedine Zidane au avut o prima repriza de vis: au inscris patru goluri si nu au incasat niciunul. Acest succes a venit cum nu se putea mai bine pentru galactici, cu cateva zile inainte de duelul cu PSG din optimile Champions League.

Champions League: Real Madrid vs PSG - Momentul adevarului pentru trupa lui Zidane

Tragerea la sorti i-a adus in cale Realului campioana en-titre a Europei) unul din cei mai dificili adversari pe care putea sa ii intalneasca in optimile Champions League: PSG. Madrilenii traverseaza o perioada dificila pe plan intern si isi pun toate sperantele in dubla de foc cu echipa lui Unai Emery. Cu jucatori precum Ronaldo, Bale, Neymar sau Cavani pe teren, spectacolul va fi garantat in disputa de pe Santiago Bernabeu. Cealalta partida a serii le va aduce fata in fata pe Porto si Liverpool, confruntarea urmand sa aiba loc pe Dragao.

Pariati pe Real Madrid - PSG

Meciul serii de miercuri in optimile Champions League se joaca la Madrid intre Real si PSG, doua dintre pretendentele la castigarea trofeului. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cotele acestei dispute.

Avancronica meciului Real Madrid PSG

Cel mai tare duel al serii de miercuri din faza optimilor de finala in Champions League este meciul dintre Real Madrid si Paris Saint-Germain.

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Regal fotbalistic pe Santiago Bernabeu

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Real Madrid primeste vizita celor de la Paris Saint Germain in derby-ul optimilor din Liga Campionilor. Partida se joaca de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1.

FOTO Neymar a pozat complet dezbracat inaintea derbyului cu Real Madrid, din Liga Campionilor

Brazilianul Neymar a realizat un pictorial lipsit de inhibitii chiar inaintea meciului dintre PSG si Real Madrid.

REAL MADRID - PSG LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Meci intens, rezultat-surpriza la pauza

Min. Real beneficiaza de o lovitura libera de la 17 metri, insa Cristiano Ronaldo trimite mult peste poarta francezilor. Min. Neymar face un fault neglijent asupra lui Nacho Fernandez si vede.

VIDEO S-a trezit Cristiano Ronaldo! Meci cu sapte goluri si trei bare, inaintea disputei dintre Real Madrid si PSG

Cristiano Ronaldo a reusit primul hatt-trick din acest sezon de la Liga, contribuind din plin la succesul echipei sale, in meciul cu Real Sociedad.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )