Libnet.ro
UNICEF

14:00

Realitatea virtuala, tot mai aproape de consumator: gigantii tehnologici ridica miza in domeniu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Realitatea virtuala, tot mai aproape de consumator: gigantii tehnologici ridica miza in domeniu

Dupa zeci de ani de promisiuni false, realitatea virtuala incepe sa prinda tot mai mult contur. Asa se face ca un start-up denumit Oculus VR, a prezentat un prototip de ochelari denumiti Oculus Rift, capabili sa redea continut similar celui pe care. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook constrange companiile sa cumpere publicitate fiindca altfel postarile acestora ajung la tot mai putin oameni

Postarile companiilor foarte mari, dar si a business-urilor mici, ajung la tot mai multi utilizatori ai Facebook fiindca reteaua sociala a gandit lucrurile asa incat doar cei care investesc mereu in publicitate sa aiba in mod constant vizibilitate pe news feed. Astfel, postarile unei companii ajung la numai 6% din cei care i-au dat like, iar pentru paginile cu peste 500. 000 de like-uri, numai 2% dintre fani vad postarile pe wall. Data fiind schimbarea, tot mai multi investitori in publicitate sunt suparati de faptul ca trebuie sa plateasca tot mai multi bani, pentru rezultate tot mai slabe.

Traian Basescu, la dezbaterea PMP: Primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii

Presedintele TraianBasescu a declarat, sambata, in cadrul dezbateriiPMP, ca primarii sunt mai aproape de oameni decat politicienii si tocmai de aceea i-a placut cel mai mult perioada in care a fost.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )