Libnet.ro
UNICEF

15:15

Recep Tayyip Erdogan: Turcia a fost lasata singura in lupta impotriva Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 Recep Tayyip Erdogan: Turcia a fost lasata singura in lupta impotriva Statului Islamic

Turcia a fost lasata singura in fata jihadistilor de catre tarile care fac parte din coalitia internationala impotriva Statului Islamic, a acuzat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, intr-un moment in care atacurile jihadistilor pe teritoriul Turciei s-au inmultit, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele turc, de neinduplecat. Recep Tayyip Erdogan exclude modificarea legii antiteroriste din Turcia, ceruta de UE pentru eliminarea vizelor

Presedintele islamo-conservator turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca nu se pune problema modificarii legii antiteroriste din Turcia, dupa cum a cerut Uniunea Europeana UE) in schimbul ridicarii vizelor pentru cetatenii turci.

Turcia refuza ultima conditie pusa de UE pentru ridicarea vizelor. Ce dorea Uniunea Europeana

Presedintele islamo-conservator de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca nu se pune problema sa fie modificata legea antiterorista din Turcia.

Cum pune Turcia in pericol acordul cu UE

Presedintele islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan refuza sa modifice legea antiterorista turca, dupa cum a cerut Bruxelles-ul, in schimbul ridicarii vizelor pentru cetatenii turci. Mai mult, da lectii Europei de democratie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )