Libnet.ro
UNICEF

17:45

Recesiunea economica este tot mai aproape

România Liberă România Liberă,
Recesiunea economica este tot mai aproape

O reducere brusca a cheltuielilor celor bogati ar putea sa afecteaze toate sectoarele economiei, nu . continuă pe România Liberă

Neymar, tot mai aproape de revenirea la Barcelona. Ultima oferta a catalanilor cuprinde o suma fabuloasa si 2 fotbalisti

Perioada de transferuri se aproprie cu pasi mari de sfarsit, permutarile de fotbalisti urmand sa se incheie pe 2 septembrie, iar saga lui Neymar pare sp se aproprie de sfarsit.

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Dan Petrescu: Cred ca este cea mai rea tragere la sorti. Aveam ambitii mari inainte, dar acum, mai putine

CFR Cluj a avut parte de o tragere la sorti dificila in grupele Europa League, campioana Romaniei aflandu-se in aceeasi grupa cu Lazio Roma, Celtic Glasgow si Rennes. Dan Petrescu nu a fost prea incantat atunci cand a auzit numele adversarelor, antrenorul fiind de parere ca a fost cea mai rea tragere la sorti.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )