Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rechizitoriu: Fostul presedinte al Pandurilor, Marin Condescu, reprezinta un pericol concret pentru ordinea publica

România Liberă România Liberă,
Rechizitoriu: Fostul presedinte al Pandurilor, Marin Condescu, reprezinta un pericol concret pentru ordinea publica

Fostul presedinte al echipei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, trimis in judecata pentru spalare de bani, inselaciune si delapidare, este, alaturi de fostul sau adjunct Viorel Temelescu, un pericol concret pentru ordinea publica, potrivit rechizitoriului procurorilor, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte al clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, a fost trimis in judecata

Marin Condescu, fostul presedinte al clubului de fotbalPanduriiTargu-Jiu, a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj. Alaturi de acesta a fost trimis in.

Parchet: Marin Condescu si-a insusit necuvenit 5 milioane de lei, in calitate de presedinte al echipei Pandurii Targu Jiu

Marin Condescu, trimis, marti, in judecata pentru spalare de bani, inselaciune si delapidare, este acuzat ca, in calitate de presedinte al Pandurii Targu Jiu, si-a insusit peste 5 milioane de lei in mod necuvenit, prin folosirea unor contracte de imprumut sau contracte de cesiune creante false.

Marin Condescu si adjunctul sau, trimisi in judecata

Procurorii Parchetului Tribunalului Gorj au finalizat, marti, cercetarile in cazul fostului presedinte de la Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu si al adjunctului acestuia, Viorel Temelescu. Dosarul va fi trimis Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventiva, afirma surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )