Libnet.ro
UNICEF

01:05

RECITAL de goluri in optimile din LIGA EUROPA! Arsenal si Zenit, marile perdante ale serii (FOTO)

B1 B1,
RECITAL de goluri in optimile din LIGA EUROPA! Arsenal si Zenit, marile perdante ale serii (FOTO)

S-ar parea ca regalul fotbalistic european nu s-a terminat odata cu incheierea meciurilor de Liga Campionilor, pentru ca si seara de joi, traditional destinata competitiei Liga Europa, ne-a oferit dueluri cel pu. continuă pe B1

VIDEO Turcia: Suspendare pe viata pentru un fotbalist care a ranit patru adversari folosind o lama, la un meci din liga a treia

Fotbalistul echipei Amedspor, Mansur Calar, a fost suspendat pe viata de federatia turca TFF), deoarece a ranit patru adversari folosind o lama de ras, saptamana trecuta, la un meci cu Sakaryaspor, scor 1-1, din liga a treia.

TEROARE iN PARIS... Neymar A TURBAT dupa ce United A ELIMINAT-O pe PSG din Liga Campionilor: `Sa va ia DRACU` (VIDEO)

PSG a cedat dramatic in faza optimilor din Liga Campionilor, dupa ce United a inscris golul izbavitor in ultimul minut de joc dintr-un penalty oferit cu ajutorul tehnologiei VAR. Ei, bine, marele absent al.

Echipa ideala a sezonului regulat din Liga I, formata exclusiv din jucatori ai echipelor din play-off

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, miercuri, echipa ideala a sezonului regulat din Liga I, primul 11 fiind format exclusiv din jucatori care evolueaza la echipele calificate in play-off-ul competitiei. Cel mai bun antrenor a fost desemnat tehnicianul Astrei Giurgiu, Constantin Enache.

Clasamentul din Liga 1 la finalul sezonului regular

Dupa meciul dintre U Craiova 1948 CS si Astra Giurgiu s-a tras linie in Liga 1 Betano, iar conform regulamentului agreat punctele echipelor au fost injumatatite.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )