Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Hotararea Tribunalului Capitalei nu este definitiva,. continuă pe Antena3

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, RETINUT pentru luare de mita.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius-Danut Epure, a fost retinut, marti, de catre procurorii DNA pentru comiterea a trei infractiuni de luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani pentru a facilita admiterea mai multor studenti la Facultatea de Farmacie din cadrul institutiei, transmite Mediafax. Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmita de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, rectorul Universitatii Ovidius a primit, in cursul lunii .

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, ARESTAT preventiv.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate miercuri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), transmite Mediafax. Hotararea Tribunalului Capitalei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost .

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita, anunta B1 TV. Potrivit sursei citate, banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere. Biroul rectorului a fost sigilat, iar Danut Epure va fi adus la audieri la sediul DNA din Capitala. Epure este vicepresedintele Comisiei de Stiinte Economice din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), iar la inceputul lunii iulie a fost ales vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania.

VIDEO Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita, anunta B1 TV. Potrivit sursei citate, banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere la facultate. Biroul rectorului a fost sigilat, iar Danut Epure va fi adus la audieri la sediul DNA din Capitala. Epure este vicepresedintele Comisiei de Stiinte Economice din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), iar la inceputul lunii iulie a fost ales vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, arestat 29 de zile pentru luare de mita

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri arestarea preventiva pentru 29 de zile a rectorului Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius Danut Epure, acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de luare de mita, anunta Agerpres. In acelasi dosar, instanta a mai dispus arestarea lui Tala Stere, complicele rectorului. Decizia de miercuri nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Consiliul National al Rectorilor l-a suspendat din functia de vicepresedinte pe rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, retinut pentru luare de mita

Consiliul National al Rectorilor din Romania l-a suspendat din functia de vicepresedinte pe rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure. Decizia a fost luata in unanimitate de catre Biroul Permanent al CNR, pana la elucidarea situatiei in care acesta se afla, noteaza Agerpres. Rectorul Danut Tiberius Epure a fost retinut ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita.

Perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta. ...

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut, marti, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita, relateaza B1 TV. Procurorii anticoruptie urmeaza sa ii aduca la cunostinta invinuirile. Banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere. In prezent biroul rectorului a fost sigilat, iar perchezitiile sunt in desfasurare. Epure va fi adus la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala.

Perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta. Rectorul, PRINS cand lua 4. ...

UPDATE: Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius Epure, care va fi adus pentru audieri la sediul central al DNA, a fost prins in flagrant, marti, in timp ce lua mita 4. 000 de euro, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Aceleasi surse sustin ca rectorul este suspectat ca ar fi primit mita, anterior, alti aproximativ 6. 000 de euro. Tiberius Epure va fi adus la audieri, marti, impreuna cu alte persoane, care ar fi denuntatorii lui in acest dosar, conform surselor .

Rectorul Universitatii Ovidius, ridicat de DNA. Danut Tiberius Epure este anchetat pentru suspiciunea de luare de mita

Rectorul Universitatii Ovidius a fost ridicat miercuri, 30 iulie, de procurorii DNA, fiind condus la sediul institutiei pentru audieri. Danut Tiberius Epure este suspectat de luare de mita la examenul de admitere.

Rectorul Universitatii Ovidius, ridicat de DNA. Danut Tiberius Epure, anchetat pentru suspiciunea de luare de mita

Rectorul Universitatii Ovidius a fost ridicat miercuri, 30 iulie, de procurorii DNA, fiind condus la sediul institutiei pentru audieri. Danut Tiberius Epure este suspectat de luare de mita la examenul de admitere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )