Libnet.ro
UNICEF

10:15

Perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta. Rectorul, PRINS cand lua 4. ...

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta. Rectorul, PRINS cand lua 4. ...

UPDATE: Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius Epure, care va fi adus pentru audieri la sediul central al DNA, a fost prins in flagrant, marti, in timp ce lua mita 4. 000 de euro, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Aceleasi surse sustin ca rectorul este suspectat ca ar fi primit mita, anterior, alti aproximativ 6. 000 de euro. Tiberius Epure va fi adus la audieri, marti, impreuna cu alte persoane, care ar fi denuntatorii lui in acest dosar, conform surselor . continuă pe România Liberă

Perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta. ...

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut, marti, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita, relateaza B1 TV. Procurorii anticoruptie urmeaza sa ii aduca la cunostinta invinuirile. Banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere. In prezent biroul rectorului a fost sigilat, iar perchezitiile sunt in desfasurare. Epure va fi adus la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala.

Pechezitii la Universitatea Ovidius din Constanta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au facut, astazi, perchezitii la Universitatea Ovidius din Constanta, dupa ce ar fi constatat nereguli la concursul de admitere de anul acesta, potrivit surselor de presa.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita, anunta B1 TV. Potrivit sursei citate, banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere. Biroul rectorului a fost sigilat, iar Danut Epure va fi adus la audieri la sediul DNA din Capitala. Epure este vicepresedintele Comisiei de Stiinte Economice din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), iar la inceputul lunii iulie a fost ales vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania.

VIDEO Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta a fost retinut de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita, anunta B1 TV. Potrivit sursei citate, banii ar fi fost primiti pentru exemenele de admitere la facultate. Biroul rectorului a fost sigilat, iar Danut Epure va fi adus la audieri la sediul DNA din Capitala. Epure este vicepresedintele Comisiei de Stiinte Economice din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), iar la inceputul lunii iulie a fost ales vicepresedinte al Consiliului National al Rectorilor din Romania.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, RETINUT pentru luare de mita.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius-Danut Epure, a fost retinut, marti, de catre procurorii DNA pentru comiterea a trei infractiuni de luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani pentru a facilita admiterea mai multor studenti la Facultatea de Farmacie din cadrul institutiei, transmite Mediafax. Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmita de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, rectorul Universitatii Ovidius a primit, in cursul lunii .

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, retinut de DNA: A fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita

RectorulUniversitatiiOvidius dinConstanta, Danut Tiberius Epure, a fost retinut, marti, de DNA, dupa ce a fost prins in flagrant delict in timp ce primea mita, relateaza B1 TV. Procurorii.

O fetita de noua ani, salvata in ultima clipa de la inec de salvamarii de pe plaja Modern din Constanta

O fetita era cat pe ce sa-si piarda viata astazi pe plaja Modern din Constanta. Spre norocul ei, doua persoane au remarcat ca i s-a facut rau in timp ce era in mare si au scos-o imediat din apa. Cand a.

Cursul Mita la universitate se preda si in Constanta. Rectorul Universitatii Ovidius, saltat de procurorii DNA

Rectorul Universitatii Ovidius a fost saltat de procurorii DNA. Danut Tiberius Epure este acuzat ca ar fi primit mita de 10. 000 de euro de la viitorii studenti la Medicina, pentru a le da subiectele inainte de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )