Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, se va judeca joi de catre magistratii Tribunalului Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, se va judeca joi de catre magistratii Tribunalului Bucuresti

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia. continuă pe Adevărul

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, se va judeca pe 6 iunie

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile, va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, in data de 6 iunie. Sorin Alexandrescu a.

SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT! Vezi care sunt MOTIVELE arestarii!.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat preventiv 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfir de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. El a fost arestat deoarece l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, pentru a obtine un contract de 20 de milioane de euro in beneficiul ANTENA Tv Group. Motivele principale ale arestarii: reprezinta un pericol social, iar lasarea lui in libertate ar prejudicia ancheta deoarece ar putea influenta martori .

SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT!.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfr de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. El l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, pentru a obtine un contract de 20 de milioane de euro. Obiectul santajului a fost un contract semnat de RCSRDS cu firma BUDU SRL a lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. In curs de actualizare, cu motivele arestarii.

Dan Voiculescu ar putea fi audiat in dosarul de santaj in care a fost arestat Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Posibile noi audieri in dosarul de santaj in care este arestat directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Printre cei vizati de procurorii DNA ar fi Dan Voiculescu si fiica sa Camelia, dupa ce numele celor doi.

Sorin Alexandrescu, directorul Antenelor va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Dupa o noapte petrecuta in arest, Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, televiziune detinuta de Dan Voiculescu, va fi prezentat, in cursul zilei de astazi, judecatorilor care vor decide daca acesta va sta in urmatoarele 29 de zile dupa gratii. Alexandrescu este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS-RDS, societate care detine si grupul de televiziuni Digi.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu amenintind ca poate periclita listarea pe bursa a companiei si atragerea de finantari

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin ALexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa. Vezi referatul atasat.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Vezi referatul atasat.

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia, la solicitarea procurorilor DNA. Avocatul lui Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a atacat cu recurs hotararea instantei inca de vinerea trecuta, la scurt timp dupa pronuntare.

Dan Voiculescu, despre plecarea sa din tara odata cu izbucnirea scandalului Antenelor: Ma voi intoarce joi

Scandalul Antenelor, in care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost vineri arestat preventiv pentru 29 de zile, continua sa ia amploare. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, ar fi parasit Romania.

Seful Antena Group, arestat pe presupuneri. Motivarea instantei in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat in baza unor presupuneri. in motivarea deciziei se arata ca este suficient sa existe indicii pentru o presupusa fapta, si nu dovezi clare. Iata un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )