Libnet.ro
UNICEF

01:05

SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT! Vezi care sunt MOTIVELE arestarii!.

România Liberă România Liberă,
SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT! Vezi care sunt MOTIVELE arestarii!.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat preventiv 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfir de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. El a fost arestat deoarece l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, pentru a obtine un contract de 20 de milioane de euro in beneficiul ANTENA Tv Group. Motivele principale ale arestarii: reprezinta un pericol social, iar lasarea lui in libertate ar prejudicia ancheta deoarece ar putea influenta martori . continuă pe România Liberă

SORIN ALEXANDRESCU, directorul Antena, ARESTAT!.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, a fost arestat 29 de zile pentru santaj de judecatoarea Elena Zamfr de la Judecatoria Sectorului 1 al Capitalei. El l-a santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, pentru a obtine un contract de 20 de milioane de euro. Obiectul santajului a fost un contract semnat de RCSRDS cu firma BUDU SRL a lui Mitica Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. In curs de actualizare, cu motivele arestarii.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu amenintind ca poate periclita listarea pe bursa a companiei si atragerea de finantari

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin ALexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa. Vezi referatul atasat.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Vezi referatul atasat.

Sorin Alexandrescu, directorul Antenelor va fi prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Dupa o noapte petrecuta in arest, Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, televiziune detinuta de Dan Voiculescu, va fi prezentat, in cursul zilei de astazi, judecatorilor care vor decide daca acesta va sta in urmatoarele 29 de zile dupa gratii. Alexandrescu este acuzat de procurorii DNA ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS-RDS, societate care detine si grupul de televiziuni Digi.

SALARIILE REALE din companiile de stat. Vezi care sunt castigurile FABULOASE ale directorilor ...

Ministerul Finantelor Publice a publicat, vineri, salariile din companiile de stat. Printre cele mai mari indemnizatii lunare castigate la stat se numara cea a directorului companiei TAROM, 16. 622 de euro pe luna, a directorului CFR SA - 14. 570 euro pe luna si a directorului Postei Romane, care castiga 12. 834 de euro pe luna. Potrivit anexelor publicate, iata care sunt cele mai mari salarii din companiile de stat: - directorul TAROM: 16. 622 de euro pe luna - directorul CFR SA: 14. 570 de euro .

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru santaj

Directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, retinut pentru santaj ramane in arest preventiv pentru 29 de zile, au decis, vineri judecatorii Tribunalului Bucuresti. SefulAnteneleor l-a santajat pe.

UPDATE Sorin Alexandrescu, directorul general de la Antena TV Group, acuzat de procurorii anticoruptie de santaj

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, televiziune detinuta de Dan Voiculescu, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru santaj. El este acuzat ca l-ar fi constrans pe administratorul unei societati comerciale sa semneze un contract in conditii impuse de el. Potrivit anchetatorilor, administratorul ar fi fost acuzat ca daca nu semneaza contractul vor fi publicate in presa acte compromitatoare despre el.

Sorin Alexandrescu, directorul general de la Antena TV Group, acuzat de procurorii anticoruptie de santaj

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, televiziune detinuta de Dan Voiculescu, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru santaj. El este acuzat ca l-ar fi constrans pe administratorul unei societati comerciale sa semneze un contract in conditii impuse de el. Potrivit anchetatorilor, administratorul ar fi fost acuzat ca daca nu semneaza contractul vor fi publicate in presa acte compromitatoare despre el,.

UPDATE Instanta a ramas in pronuntare pe cererea DNA de arestare a sefului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost dus vineri la pranz in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 in Bucuresti, care vor decide daca va ajunge inapoi dupa gratii pentru 29 de zile, asa cum cer procurorii, sau va fi cercetat in libertate. Alexandrescu a fost adus cu o duba a Politiei, fiind incatusat si escortat de doi agenti de politie, informeaza B1. 20: Instanta a ramas in pronuntare pe cererea DNA de arestare a sefului Antena TV Group.

VIDEO Seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv 29 de zile. El a facut recurs

Magistratii Judecatoriei Sector 1 Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, asa cum au solicitat procurorii DNA. Avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, a anuntat ca a atacat deja cu recurs hotararea instantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )