Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reduceri eMAG. Cele mai tari oferte la electronice si electrocasnice

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG. Cele mai tari oferte la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG: Oferte bune la inceput de weekend

Weekendul se apropie, iar asta inseamna ca avem cateva reduceri eMAG de care poti profita chiar acum, pentru un mic cadou de final de saptamana. Oferte eMAG:Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-HX300 Sony Cyber-Shot DSC-HX300 ofera un zoom optic imbatabil, de 50x, astfel incat sa ajungi cat mai aproape de subiectul pe care vrei sa [].

Reduceri eMAG la telefoane. Pana la 25% reducere la Samsung, Huawei si Allview

Daca sunteti in cautarea unui smartphone, seria de reduceri eMAG al telefoane Samsung, Huawei sau Allview nu va va dezamagi. Iata cele mai importante promotii ale zilei. Pentru a profita de toate discount.

Reduceri eMAG masini de spalat si combine frigorifice. Ofertele pe care nu trebuie sa le ratezi

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite. intreaga lista de reduceri eMAG o gasiti.

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

Judetele cu cele mai multe locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) informeaza ca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti si in judetul Prahova, cele mai cautate posturi fiind cele de muncitori necalificati, lucratori comerciali si agenti de securitate.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Pacea este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Israelului, Benjamin Netanyahu, transmite CNN.

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Cele mai bune sfaturi de calatorie din partea unui turist care se plimba in jurul lumii de sase ani

Atunci cand calatoresti e greu sa te gandesti la ce va urma si daca ai planificat totul cum trebuie. Un calator profesionist care viziteaza lumea de sase ani ofera cele mai bune sfaturi in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )