Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referendum la Universitatea Ovidius. Votul de luni, 11 noiembrie, decide modalitatea de alegere a rectorului

Adevărul Adevărul,
Referendum la Universitatea Ovidius. Votul de luni, 11 noiembrie, decide modalitatea de alegere a rectorului

Universitatea Ovidius decide luni, 11 noiembrie, modalitatea prin care va fi ales rectorul institutiei de invatamant superior. Comunitatea academica va decide, prin vot secret, daca rectorul va fi desemnat prin alegeri sau prin concurs. Ultimul rector, Danut Tiberius Epure, prins in flagrant, arestat si judecat pentru luare de mita, a fost ales prin vot secret. continuă pe Adevărul

Centrul de pregatire a paramedicilor se deschide luni, 11 noiembrie

Centrul de formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta isi incepe activitatea de formare luni, 11 noiembrie.

Luni incep Zilele Biz.

Cea de a 12-a editie Zilele Biz incepe luni, 11 noiembrie, cu ziua dedicata Antreprenoriatului. Antreprenori consacrati, care conduc afaceri romanesti de succes cu prezenta internationala, dar si reprezentanti ai noului val antreprenorial ne vor dezvalui pasii necesari pentru reusita intr-un mediu de business plin de provocari. Aceasta editie speciala a Zilelor Biz este gandita pentru oamenii aflati in cautarea performantei. Pentru cei care nu se multumesc cu putin. Pentru acest gen de .

Ambasada SUA va fi inchisa luni, de Ziua Veteranilor

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti va fi inchisa luni, 11 noiembrie, pentru comemorarea Zilei Veteranilor, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )